Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany poprvé v sezóně prohrály doma, přemožitelem byl Posázavan Poříčí nad Sázavou


Branky


5

Klíčansští šli do zápasu po dvou výhrách, jedna byla vysoká 10:2 s Lysou nad Labem a druhá byla velmi pohledná a to v zápase s Komárovem. Hráči Posázavanu Poříčí nad Sázavou šli do tohoto zápasu po domácí prohře se Sokolem Nespeky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krimlák poslal domácí do vedení už ve 4. minutě

Domácí šli do tohoto utkání jako favorité, navíc motivováni tím, že Velim v minulém kole ztratila body a tím pádem se titulový mix mohl zamíchat o něco více. A vstup do utkání se domácím povedl na jedničku. Ve 3. minutě napřáhl ke střele zpoza pokutového území Petr Hájek, ale jeho střela nemířila mezi 3 tyče. Ve 4. minutě už však míč mezi 3 tyče mířil. A to po přihrávce z pravé strany, kterou zužitkoval na zadní tyči osamocený Tomáš Krimlák1:0. Hostující celek hrozil domácím především po rychlých akcích po dlouhých nákopech a nebo následných standardních situací. Ve 20. minutě přišla nepříjemná situace pro domácí tým. Vynuceně musel střídat Petr Hájek. Následně přišla 26. minuta a krásná branka na 1:1 z volného přímého kopu. Jejím autorem byl Michael Azilinon. Z velké dálky napřáhl ke střele a přes zeď mířil přesně. Domácím se však povedlo vzít si před koncem poločasu vedení zpět na svou stranu. V úplném závěru prvního poločasu se trefil na 2:1 David Mihna. Předota mu připravil míč a Minha napálil skákavý míč z první na zadní tyč a rozvlnil síť. Na tento gól do šatny už hosté nedokázali zareagovat a tak poločas skončil lépe pro domácí mužstvo. 

Hosté otočili zápas

Do druhého poločasu si domácí i díky gólu do šatny přinesli jednobrankové vedení a měli tak ke třem bodům o něco blíže než hostující Posázavan Poříčí nad Sázavou. V 50. minutě mohli domácí své vedení navýšit, ale střela Krause trefila jen tyč a z následné dorážky se domácím také nepodařilo skórovat. V 54. minutě hosté využili výhodu od hlavního rozhodčího a srovnali skóre zápasu na 2:2 po brance, kterou vstřelil Lukáš Vaculík. V 72. minutě přišla ztráta domácích a následný protiútok dva na dva. Hosté přešli jeden na jednoho po pravé straně a následnou přihrávkou před branku byl nalezen Michael Azilinon a vstřelil svou druhou branku v utkání, tentokrát na 2:3. Hosté tak otočili stav utkání ve svůj prospěch. Domácí měli v závěru tlak a několik příležitostí skóre srovnat, ale to se jim nepovedlo a tak poprvé v sezóně prohráli na domácím hřišti. 



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - T. Krimlák [-] , T. Buldra [-] , M. Krimlák [-] (55. J. Tichý [-] ) , M. Bureš [-] , T. Petříček [-] , A. Kraus [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , P. Hájek [-] (20. J. Předota [-] ) , D. Minha [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - P. Havlíček [-] , P. Galuška [-] , J. Greš [-] (67. O. Mishchenko [-] ) , J. Jírů [-] , L. Vaculík [-] (88. Z. Hašek [-] ) , P. Pohorský [-] (90. M. Zeman [-] ) , M. Azilinon [-] , A. Dumský [-] (83. L. Říha [-] ) , J. Baštýř [-] (46. V. Peroutka [-] ) , J. Pohorský [-]

ŽK: 31. M. Bureš , 40. T. Krimlák , 54. M. Krimlák , 61. J. Tichý - 33. M. Azilinon .
Hráči zápasu: M. Azilinon .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra domácích

Klíčany splní roli favorita a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích