Hájek rozhodl zápas Komárov - Klíčany


Branky


9

Komárov porazil v minulém kole Sokol Nespeky 4:1 a v zápase předtím porazil rezervu Českého Brodu vysoko 5:0. Klíčany prohrály s Kosoří 4:3, ale následně si spravili chuť na Lysé nad Labem a vyhráli v posledním kole vysoko 10:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mojdl poslal domácí do vedení

Začátek zápasu patřil hostujícímu celku. Byli aktivnější a tlačili se do šancí, jenže jim chyběla přesnost v centrech nebo ve finálních přihrávkách. V druhé destetiminutovce se dostali do hry i domácí hráči Komárova. Ve 13. minutě přišel dlouhý míč za obranu, na kterém se nedomluvili hostující brankář Tichý s obráncem Jurčíkem a právě Jurčík odehrál míč na roh. Rohový kop rozehráli domácí po zemi, a ve 14. minutě dostal přihrávku do vápna Jan Mojdl, šikovně se s míčem ve vápně otočil a krásnou střelou zatočil míč na zadní tyč, od které se míč odrazil do branky a domácí šli do vedení 1:0. Ve 21. minutě se za obranou hostujícího celku objevil Vajs, ale zpracování míče mu trvalo a stihli ho doběhnout bránící hráči a s následnou střelou z otočky hostující brankář neměl problém. Ve 24. minutě se dostal do zakončení Minha, ale střela přes obránce mířila jen na domácího brankáře Altmana. Ve 26. minutě hosté rychle přešli do útoku a byli v situaci čtyři na 2, kterou zakončili gólově, když se po přihrávce do vápna prosadil David Pozníček a vyrovnal tak na 1:1. V obrovské šanci se objevil ve 30. minutě Krimlák, ale byl nachytán v ofsajdovém postavení. Ve 33. minutě centroval z pravé strany Jurčík, ale následná střela z voleje byla zblokována domácími obránci. První poločas proběhl ve velké kvalitě, ale oba celky se po první pětačtyřicetiminutovce rozešly shodně s jednou brankou na kontě. 

Hájek rozhodl

Nástup do druhého poločasu byl z obou stran docela opatrný. Oba celky věděli, že je zápas vyrovnaný a že ani jeden tým nechce udělat zbytečnou chybu, kterou by přišel o důležité body. V 51. minutě Pužík centroval z volného přímého kopu do vápna a odražený míč si našel Bežó, který vystřelil, ale s jeho pokusem si hostující brankář Tichý poradil a byl na zemi včas. Následně Tichý podržel svůj tým včasným vyběhnutím a pokus domácícho Adama Vokáče tak letěl mimo branku. V 57. minutě po faulu Pozníčka byl nařízen volný přímý kop ze zajímavé vzdálenosti pro domácí, Pužíkův pokus o centr byl však odvrácen na roh. V 66. minutě přišla rozhodující akce zápasu. Hráči Klíčan rozehráli hezkou rychlou akci po zemi a na pár doteků se jim podařilo zařídit, aby Kraus vyslal Hájka samotného na golmana a Petr Hájek si s vybíhajícím brankářem poradil, obešel ho a do prázdné branky skóroval na 1:2. To už hostujícímu celku stačilo do konce zápasu na zisk tří bodů a tak ve velmi kvalitním duelu to byli právě hosté, kteří byli po konečném hvizdu veselejší. 



Počet diváků: 180. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - SVOBODA Richard, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 4. 2022 08:08
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Nemůžu jinak ale bude to hodně tezke utkání jelikož Komárov je silný tým a ještě doma …

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza