0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 10:00

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté FK Kosoř využili dlouhou přesilovku a porazili rezervu Vlašimi 0:3


Branky


7

Domácí hráči rezervy Vlašimi prohráli v posledním zápase s Nymburkem vysoko 4:0 a celkově jaro pro ně nezačalo úplně pohádkově. To hráči Kosoři dokázali porazit Klíčany v minulém kole a tentokrát i na půdě soupeře byli velkým favoritem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Petr Psota dostal červenou kartu

Domácí začali nejen výkopem, ale i počátečním tlakem. Hned v první minutě posílali první centry do vápna následně se dostali i k odraženému míči na vápně, ale střelu po zemi lapil hostující brankář Němčanský. Už v 6. minutě, ale trestuhodně chybovala domácí obrana ve vlastním vápně a k míči se dostal Bujnovský, který se snažil levou nohou obstřelit před sebou stojící dva obránce a za ním brankáře, ale bohužel pro něj trefil jen tyč, a od tyče se míč odrazil k ruce domácího brankáře, který míč vyrazil a domácí následně uklidili míč do bezpečí. Krásnou střelu zpoza vápna vyslal Milan Černý, ale neméně pěkný zákrok předvedl domácí brankář Vladyka. Hosté byli nebezpečnějším týmem prvního poločasu a to moc nehrálo do karet domácím. A co už jim vůbec nehrálo do karet, byla druhá žlutá, kterou viděl Petr Psota ve 40. minutě a znamenalo to tedy, že domácí budou dohrávat zbytek prvního poločasu a celý druhý poločas jen v deseti. 

Hosté využili přesilovku

Domácí nastupovali do druhého poločasu sice s vyrovnaným skórem zápasu 0:0, ale výrazně oslabeni o jednoho hráče v poli a to muselo být někde znát. A uběhlo deset minut z druhého poločasu a hosté se prosadili na 0:1. A byl to opravdu vydařený gól. V 55. minutě si po autu z pravé strany narazil Jakub Slunéčko před vápnem se spoluhráčem a skákavý míč vzal přímo z jedné a střela krásně zapadla do branky a hosté tak šli do vedení, které se domácím fotbalistům bude nepříjemně dohánět v oslabení. A také že se domácím vyrovnat nepovedlo, naopak hosté přidali další branku, tentokrát v 79. minutě, kdy se trefil David Bujnovský. Z levé strany nabíhal Vampola, ten dostal míč do vápna, na Bíchu, ten i když upadl, tak míč udržel, přistavil míč Bujnovskéhu a ten z prvního doteku levou nohou trefil míč přesně na vzdálenější tyč a poslal hosty do vedení 0:2. A na konečných 0:3 se prosadil kdo jiný než hostující kanonýr Mikuláš Bícha, ten přidal poslední branku zápasu v 82. minutě, když se mu po narážečce na hranici vápna podařilo projít domácí obranou a v klidu skórovat. 



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - F. Zvára [-] , M. Lapáček [-] , K. Houdek [-] , P. Vobecký [-] (61. J. Jíra [-] ) , J. Fialka [-] , O. Cettl [-] , P. Psota [-] , D. Vlasák [-] (71. M. Pešek [-] ) , J. Toupal [-] (85. V. Houda [-] ) , M. Blažek [-]


ŽK: 37. P. Psota , 66. D. Vlasák - 61. D. Bujnovský . ČK: 40. P. Psota .
Hráči zápasu: M. Bícha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KURKA Miloš - NEHASIL Karel, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza