Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 11:00

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól v první i poslední minutě a mezi tím ještě 2, vstřelilo Poříčí na půdě Českého Brodu


Branky


7

Souboj celků ze spodní poloviny tabulky. Rezerva Českého Brodu v posledním kole inkasovala hned 5 branek s Komárovem a v následujícím kole je čekal velmi těžký zápas. Na domácím hřišti totiž přivítali soupeře z Poříčí nad Sázavou. Hráči Posázavanu se postarali o překvapení minulého kola, když porazili doma s čistým kontem a 3 branky FK Dobrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení z první minuty

Zápas začal a hosté zažívali velmi povedený začátek utkání. Už v 1. minutě totiž dostal přihrávku z levé strany do vápna Michael Azilinon a hezky se otočil kolem obránce a levou nohou propálil domácího brankáře Vymazala, 0:1. Zatím co hostující Poříčí nad Sázavou si vypracovalo jednobrankové vedení domácí hráči rezervy Českého Brodu, ještě nebyli venku z šatny a tak ztráceli od úplného začátku. Z další velké šance hrozili hosté v 7. minutě, ale nohou míč vyrazil domácí brankář. Domácí se do prvního náznaku šance dostali v 10. minutě, kdy z voleje stříleli z hranice vápna po odraženém míčí z hlavičkového souboje, ale střela byla těžká a letěla vysoko nad branku soupeře. Hostující celek očividně zaskočil domácí rychlou brankou a domácí se nemohli dostat do zápasu. A to jim hráči Posázavanu ještě o něco ztížili ve 31. minutě, kdy na 0:2 přidal branku Lukáš Vaculík. Který využil centru z pravé strany od spoluhráče poté, co domácí udělali obrovskou chybu v rozehrávce. Hosté tak po první pětačtyřicetiminutovce zaslouženě vedli o dvě branky. 

Další dvě branky v závěru

Hostující hráči Posázavanu Poříčí nad Sázavou si tak z prvního poločasu odnesli do toho druhého pohodlný dvoubrankový náskok a ve druhé půli se nemuseli zbytečně hnát za výsledkem. Naopak domácí, kteří se do zápasu v prvním poločase vůbec nedostali chtěli hru otevřit a dvoubrankové manko smazat. To se jim však nepovedlo a hosté dokazovali, že jsou v tabulce sice sousedé, ale v zápase jsou mnohem lepší, než domácí soupeř. Hosté své postavení v zápase potvrdili ještě v 87. minutě, kdy na 0:3 zvyšoval Dominik Rejhon, který dorážel míč po krásné individuální akci spoluhráče a následně přidali hosté branku na konečných 0:4 a to, když se v 90. minutě prosadil Petr Galuška, který skóroval z rychlého protiútoku po volném přímém kopu domácích. Hosté tak navázali na vítězství z minulého kola a připsali si další důležité 3 body do tabulky.



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - V. Dušek [-] , D. Kramář [-] , D. Obermajer [-] , R. Zimmermann [-] (75. M. Kohout [-] ) , T. Miňovský [-] , M. Kohout [-] , V. Čičatka [-] , D. Šťastný [-] , J. Hanzl [-] , J. Krombholz [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Galuška [-] (91. F. Majer [-] ) , V. Peroutka [-] , Z. Hašek [-] , L. Říha [-] , J. Jírů [-] , L. Vaculík [-] (91. A. Dumský [-] ) , M. Azilinon [-] (84. J. Greš [-] ) , O. Mishchenko [-] , J. Baštýř [-] (64. D. Rejhon [-] ) , J. Pohorský [-]

ŽK: 29. J. Krombholz , 52. M. Kohout , 88. J. Hanzl , 91. M. Kohout - 55. Z. Hašek .
Počet diváků: 19. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - VAŇOUSEK Patrik, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza