1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 10:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Novák jako jediný střelec zápasu rozhodl utkání FK Dobrovice : SK Hřebeč


Branky


7

Po první jarní porážce s Posázavanem Poříčí nad Sázavou, čekal nelehký souboj hráče domácí FK Dobrovice. Proti nim se postavili hráči SK Hřebeč, kteří v minulém kole jen těsně nestačili na Velim, ale jinak se jim na jaře výsledkově daří. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V prvním poločase nebylo k vidění příliš mnoho šancí. Proti domácímu celku nastoupil velmi kvalitní soupeř, který na jaře ztratil body jen s týmem, který vévodí tabulce a to je Velim. Zároveň domácí nechtěli dopustit, aby se opakoval výsledek z minulého kola, kdy v bojovném zápase podlehli soupeři v Poříčí nad Sázavou. Domácí mohli hrozit z hranice pokutového území ve 12. minutě, ale Vít Pečínka při jeho pokusu podklouzl a tak střela neměla potřebnou razanci ani přesnost. O minutu později na druhé straně hřiště střílel z podobné pozice Jablonský, ale jeho pokus také nemířil mezi 3 tyče. Jednalo se tak spíše o bojovný poločas, ve kterém drželi míč více hostující hráči, ale ani jeden z celků nebyl nějak zásadně nebezepčný. 

Rozhodl Jakub Novák

Do druhého poločasu si tak ani jeden z celků nepřinesl náskok, který by přinesl na kopačky větší klid a zároveň by zápas trochu více otevřel. Nástup měli o něco lepší domácí, když ve 46. minutě se po dlouhém autu do vápna dostal k míči Tomíček, ale jeho pokus z rohu malého vápna byl dobře zblokovaný hostujícími bránícími hráči. Obraz zápasu se v druhém poločasu oproti tomu prvnímu otočil. V prvním poločase byli o něco lepší hostující hráči a měli více ze hry, ale ve druhém poločase domácí přidali na tempu a převzali na hřišti funkci o něco lepšího celku, avšak stále je nutno podotknout, že oba celky byly opravdu vyrovnané. Vyrovnané ale nezůstalo skóre zápasu. Zápase rozhodl v 66. minutě domácí Jakub Novák, který se trefil na 1:0 po autovém vhazování z levé strany a následném centru do vápna, který dokázal proměnit v jedinou branku zápasu. Domácí si tak připsali tězce vybojované tři body a vrátili se po první jarní prohře. 



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] (89. J. Černý [-] ) , R. Tomíček [-] (81. D. Miškovský [-] ) , T. Prskavec [-] , M. Sedláček [-] , F. Kořínek [-] , J. Novák [-] , V. Pečínka [-] , F. Vrána [-] , M. Korec [-] (75. D. Zelinka [-] )

SK Hřebeč
P. Kabele [-] - J. Pinkas [-] , O. Stříbrský [-] , T. Jablonský [-] , D. Hajný [-] , J. Prosek [-] (49. J. Faktor [-] ) , T. Lukič [-] , M. Mentberger [-] , J. Podaný [-] , T. Melichar [-] , J. Hora [-] (77. J. Janík [-] )

ŽK: 59. M. Korec , 87. M. Volf , 89. D. Miškovský - 45. T. Lukič , 54. M. Mentberger , 86. J. Pinkas .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Kaucký Miloš - BARTŮŠEK Zdeněk, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích