J. Mojdl 25. (p.)
K. Vajs 42.
A. Vokáč 54.
K. Vajs 58.
4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 10:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov si poradil doma se Sokolem Nespeky 4:1


Branky


25. J. Mojdl (p.) , 42. K. Vajs , 54. A. Vokáč , 58. K. Vajs - 27. R. Vojkůvka
7

Fotbalisté Komárova chtěli navázat na předchozí dominantní vítězství 5:0 nad rezervou Českého Brodu a v dalším domácím zápase je čekal Sokol Nespeky. Hráči Sokolu Nespeky na jaře nezáří. Pouhé jedno vítězství, dvě remízy a před 21. kolem 2 prohry. A z toho jedna s posledním týmem tabulky Slovanem Lysá nad Labem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vajs vrátil domácím vedení

Komárov do zápasu vstupoval jako favorit, ale hosté ze Sokolu Nespeky určitě chtěli odčinit porážku proti poslednímu celku tabulky Slovanu Lysé nad Labem z minulého kola. V 6. minutě hrozili poprvé domácí po rychlém přechodu do útoku po levé straně. To měl na starosti Filip Mizera a vybojoval pro domácí roh. Následně byli domácí ještě faulování před vápnem a byla z toho zajímavá standardní situace, takový kratší roh. Přišel dlouhý míč na zadní tyč, kde sklepával hlavou Hlavatý, dostal míč zpět proti noze, ale střela mu vůbec nesedla a letěla daleko mimo branku. Ve 13. minutě hostující Maršoun zahrával volný přímý kop, ale domácí obrana ho odvrátila na roh. Ze kterého domácí zachránila dobře postavená tyč. Několik dalších minut pak hosté vcelku tlačili domácí. Vypracovali si hned několik rohových kopů, ale gólově se neprosadili. Naopak branka padla na druhé straně hřiště do sítě hostujícího Sokolu Nespeky. Po obraném zákroku hostujícího Jakuba Bredlera ve vápně byl nařízen pokutový kop, který si vzal na starost Jan Mojdl a ve 25. minutě penaltu proměnil a poslal domácí do vedení 1:0. To jim však nevydrželo dlouho. Ve 27. minutě se hostující Sokol Nespeky dostal zpět do zápasu a to brankou na 1:1. Ta přišla po přenesení míče na levou stranu na Petličku, který dokázal přejít přes obránce do vápna a poslat prudkou přihrávku na zadní tyč, kde stál připravený Roman Vojkůvka a neměl složitou pozici. Domácím se však povedlo vzít si zpět vedení na svou stranu, ještě před koncem prvního poločasu. Ve 42. minutě se totiž trefil Karel Vajs na 2:1. Svou přihrávkou ho vyslal Jan Mojdl a Vajs i se štěstím dostal míč přes brankáře a následně ve skluzu do branky. První poločas tak skončil lépe pro domácí 

Brzké dvě branky domácích

Domácí hráči Komárova si odnesli z prvního poločasu jednobrankový náskok, ikdyž to tak úplně být nemuselo, kdyby hosté neudělali penaltu, nebo proměnili některé svoje příležitosti, ale neproměnili a tak Sokol Nespeky ztácel na domácí. Domácí mohli hrát v o něco větším klidu, než hosté, kteří chtěli zápas otočit. Domácí však ukázali, že jsou lepším týmem, než jejich soupeř a své vedení si pojistili v 54. minutě na 3:1, když se trefil Adam Vokáč. Jeho spoluhráč z totožné pozice několik desítek vteřin před ním selhal, ale on zvládl překonat brankáře a připsat si tak tento důležitý gól, protože do této chvíle si soupeř vytvářel zajímavé pozice a domácí působili trochu nervózně. Po této pojištovací brance a tím pádem vedení o 2 branky přišel nejspíš poslední hřebíček do rakve hostujícího celku. Chvíli po třetí brance domácích se totož trefil na 4:1, už po druhé v zápase Karel Vajs a to přesněji v 58. minutě. Dostal míč do vápna a s přehledem zakončil. Zápas tímto gólem rozhodnul, protože jiné branky k vidění už nebyly a tak domácí v roli favorita obstáli a brali všechny 3 body. 



Sestavy


FK Komárov
L. Altman [-] - M. Hlavatý [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , F. Mizera [-] - P. Štych [-] (73. A. Peták [-] ) , V. Komínek [-] (46. D. Klimeš [-] ) , M. Pužík [-] - J. Mojdl [-] , K. Vajs [-] (81. T. Březina [-] ) , A. Vokáč [-] (87. J. Šubert [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] (68. Š. Hamajda [-] ) , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , R. Vojkůvka [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , M. Burian [-] (51. P. Rublič [-] ) , L. Braný [-] , O. Komárek [-]

ŽK: 50. J. Bežó , 89. J. Mojdl - 90. J. Bredler .
Hráči zápasu: K. Vajs , J. Mojdl .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: POKLOP Petr - BABÁK Jan, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích