Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Kříž hrdinou, Lysá nad Labem zvítězila v oslabení teprve podruhé v sezóně, tentokrát proti Sokolu Nespeky


Branky


8

Slovan Lysá nad Labem na jaře dokázal před 20. kolem bodovat jen při remíze s Lhotou, ale prezentuje se zajímavými výkony, například když potrápil lídra tabulky Velim. TJ Sokol Nespeky si v posledních dvou kolech připsal dvě remízy s Nymburkem a Kosoří. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro domácího Müllera

Domácí Slovan Lysá nad Labem do zápasu vstupoval z pohledu tabulky jako outsider, ale po jarních výkonech mohl jen překvapit. Fotbalisté TJ Sokolu Nespeky schytali při vstupu do jara 4 branky od Klíčan, následně dokázali porazit v domácím utkání rezervu Vlašimi, ale poté klopýtli a s Nymburkem jen remizovali a remíza přišla i po vyrovnaném utkání s Kosoří. Domácí prostředí tak mohlo pomoci k překvapení. A v prvním poločase hned jedno překvapení přišlo. Přišlo však v neprospěch domácích, když ve 21. minutě viděl červenou kartu Patrik Müller a domácí šli už takhle brzo do oslabení. Hostující Nespeky však v první pětačtyřicetiminutovce nedokázali zužitkovat početní převahu a tak první poločas skončil bezbrankovou remízou, což mohli brát domácí jako krok k úspěchu. 

Rozhodl kdo jiný, než Kříž

Domácí ustáli první poločas bez újmy, ale čekal je ještě celý druhý poločas v oslabení proti kvalitnímu celku, což bezpochyby Sokol Nespeky je. Hosté měli velkou šanci v 60. minutě, ale jejich únik skončil jen střelou vedle domácí branky, kterou hájil Václav Rathouský. Domácí urputně bránili útočné pokusy Sokolu Nespeky co jim síly stačily. Rathouský si připsal další zásah do sbírky zákroků v 62. minutě po střele z úrovně pokutovéhu území.V 64. minutě se hnal do šance domácí kapitán Kříž, ale jeho pokus proti vybíhajícímu golmanovi Drážkovi skončil těsně vedle pravé tyče a skóre se tak neměnilo. Ikdyž hosté hráli v přesile tak hrozili domácí obraně nejvíce z rychlých přechodů do útoků z vlastní poloviny. Vstřelit vedoucí branku se jim však nepodařilo. Co se nepodařilo na jedné straně se podařilo na straně druhé. Zápas se blížil ke svému konci a domácí kapitán Tomáš Kříž 82. minutě svou brankou na 1:0 vystřelil domácím obrovsky cenné vítězství, když jej dlouhým nákopem vyslal Ondřej Veselý a Kříž si dokázal obhodit hostujícího brankáře a trefit se i přes to, že se mu v tom snažil zabránit hostující obránce skluzem. Kříž tak zajistil Lysé nad Labem teprve druhé vítězství v sezóně a o to cennější, když bylo v oslabení. 



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HORÁK Matěj - DRÁBEK Tomáš, BUDAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 4. 2022 09:11
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Jan Činoveský

Expert: Jan Fiala
Tip experta: výhra hostů

Tady musim dát hosty. Vyhrají větším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích