4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbradští fotbalisté zvládli domácí utkání s Lhotou 4:0


Branky


7

Poděbradští šli do zápasu po 3 prohrách. Na jaře se jim povedlo zvítězit jen jednou. Fotbalisté SK Lhota také neměli povedený vstup do jara, dokázali bodovat jen při remíze proti Lysé nad Labem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák poslal domácí do vedení

Domácí šli do zápasu po třech porážkách a byl na nich tlak, aby zvítězili proti družstvu, které získalo jen 8 bodů. Domácí vstoupili do utkání aktivně, byli lepší na míči a tvořili si postupně převahu. Tu zužitkovali v 15. minutě, kdy po přihrávky z pravé strany do vápna za obranu si domácí útočník zpracoval míč, obehrál na brankové čáře vybíhajícího brankáře Kovaříka a připravil míč pod sebe Matěji Novákovi, který už měl jednoduchou práci a do prázdné branky vsítil na 1:0. Hosté měli ve 26. minutě šanci poté, co střileli několikrát z vápna, ale domácí obrana dobře blokovala střely a nedovolila srovnání skóre. Domácí byli lepší a uhlídali si vedení až do konce prvního poločasu. 

Druhý poločas v domácích rukou

Domácí fotbalisté si odnesli z prvního poločasu jednobrankové vedení, po krásné akci a do druhého poločasu mohli jít s větším klidem. Do druhého poločasu však vstoupili lépe hosté. Ve 47. minutě měli obrovskou šanci po centru z pravé strany a následné hlavičce, ale vedení zůstalo na straně domácích po hezkém zákroku Václavíka. Hosté byli aktivnější a v 50. minutě vyslali další střelu na domácí branku, ale ta letěla nad. Domácí se dostali zpět do hry v 52. minutě, ale střela z nadějné pozice z úrovně penalty po zpětné přihrávce letěla mimo bránu. Do branky se podařilo domácím dostat míč v 54. minutě, kdy z rychlého protiútoku po volném přímém kopu hostujícího týmu vybojoval míč pro domácí Martínek a následně vyslal Matěje Nováka, který se ze samostatného nájezdu na brankáře nemýlil a zvýšil na 2:0. Poté co si domácí zařídili dvoubrankové vedení přišla pro hostující tým další nepříjemnost. V 60. minutě totiž viděl červenou kartu Eric Kwame Adjei a hosté tak dohrávali zápas v oslabení. Domácí se chytili příležitosti a přidali do konce utkání hned 2 branky. Tu první na 3:0 vstřelil Roman Herzán, po střele ze 78. minuty a druhou branku na konečných 4:0 přidal v 86. minutě Zumas Orestis, který si dobře naběhl na přihrávku z pravé strany a proměnil. Domácí tak zvládli pro ně důležitý zápas a přerušili sérii 3 proher v řadě. 

 

 

 



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , D. Havránek [-] (72. M. Brabec [-] ) , M. Novák [-] (83. Z. Orestis [-] ) , R. Herzán [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] (82. J. Bělohoubek [-] ) , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-] , J. Voříšek [-]

SK Lhota
J. Kovařík [-] - D. Feiferlík [-] , R. Neumann [-] , M. Kudela [-] (80. V. Horák [-] ) , T. Vaněk [-] , R. Procházka [-] (77. J. Štoncner [-] ) , D. Danylych [-] , F. Sedláček [-] (46. D. Mařík [-] ) , O. Popok [-] , O. Čermák [-] (65. J. Abrham [-] ) , E. Adjei [-]

ŽK: 28. O. Martínek , 42. J. Voříšek , 69. O. Bora - 19. D. Feiferlík . ČK: 60. E. Adjei .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petýrek Václav - PROSR Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Jan Fiala
Tip experta: výhra domácích

Poděbrady se zvednou a po třech zápasech znovu zvítězí jednoznačným výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích