Pětibrankový příděl do sítě rezervy Českého Brodu


Branky


2. J. Mojdl , 17. V. Komínek , 23. J. Bežó , 35. J. Bežó , 52. K. Vajs
8

Komárov na jaře klopýtnul jen jednou a to v 19. kole když nastoupil na půdě FK Dobrovice. Rezerva Českého Brodu měla před tímto duelem dvě vítězství v řadě a chtěla navázat na tyto dobré výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v prvním poločase prosadili hned čtyřikrát

Domácí šli do tohoto zápasu po prohře, ale stále jako favorité na vítězství a tuto roli potvrzovali už od začátku utkání. Po dlouhém nákopu z vlastní poloviny si zapomenutý Jan Mojdl zpracoval míč a následně stál proti němu jen brankář. Hostující obrana nechala domácímu útočníkovi moc času a prostoru a ten tak s přehledem poslal domácí celek do vedení 1:0 už ve 2. minutě. Netrvalo dlouho a domácí přidali i branku na 2:0. Padla v 17. minutě, kdy z pravé strany házel aut Adam Vokáč, svým vhazováním našel ve vápně Karla Vajse, který přihrávkou pod sebe připravil míč a Václav Komínek měl čas si rozmyslet kam brankářovi míč pošle a z pár metrů se nemýlil. Domácí byli nezastavitelní. Na 3:0 přidával ve 23. minutě Jan Bežó, když Marek Hlavatý zahrával volný přímý kop nedalko od půlící čáry a Bežó se dostal k míči a ve skluzu zakončil úspěšně. Jan Bežó přidal ještě svou druhou branku v zápase a to ve 35. minutě, kdy zvyšoval už na 4:0. Znovu mu asistoval Marek Hlavatý a po jeho centru Bežó skóroval skoro z totožné pozice jako při první brance. 

Domácí přidali pátou branku

Domácí si odnesli z prvního poločasu velmi příjemné čtyřbrankové vedení a potvrdili tak roli favorita tohoto zápasu. V druhém poločase je tak netlačila bota a mohli hrát bez větších starostí. Naopak hosté byli zaskočeni především výsledkem prvního poločasu. V 50. minutě při rozehrávce hostujícího týmu mezi stopery nastala chyba, kterou vystihl Karel Vajs a z jeho zblokování přihrávky padla branka na 5:0. Což už definitivně rozhodlo zápas ve prospěch domácích, když za 50 minut dokázali domácí dát soupeři 5 branek. Další branka už v zápase nepadla a tak domácí potvrdili především dorbý výkon z první půle brankou i ve druhém poločase a po 90 minutách mohli být rozhodně spokojenějším celkem a připsali si nejen tříbodový zisk, ale zároveň si výrazně vylepšili skóre. 



Počet diváků: 147. Rozhodčí: Jarolímek Roman - ŽÁČEK Pavel, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 4. 2022 07:19
Hodnocení zápasu
Jan Činoveský

Expert: Jan Fiala
Tip experta: výhra domácích

Komárov si bez problémů doma poradí s béčkem Brodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích