0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza v zápase Nespeky - Kosoř


Branky


8

Hráči TJ Sokolu Nespeky v předešlém zápase jen remízovali s Nymburkem, což je mohlo mrzet a mohli to brát jako ztrátu bodů. Tentokrát je čekal silnější soupeř a to Kosoř. Kosoř však nemá stabilní vstup do jarní části sezóny. Po výprasku 7:0 se Velimí remíza s velmi dobrým týmem Dobrovice. Následně však porážka s rezervou Českého Brodu. Diváky tak čekal vyrovnaný zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučaba byl ke gólu blízko

Zápas začal výkopem hostujícího týmu, ale hra se od první minuty přelévala z jedné strany na druhou a ani jeden z celků neměl navrch. V 8. minutě se snažili hosté zakončit hlavou po centru ze standartní situace, ale útočícímu hráči chybělo pár centimetrů k lepšímu zakončení. Ve 12. minutě hrozili domácí po rohovém kopu, kdy Kučaba střílel hlavou a hostující Folejtar, který stál na čáře, byl trefen tímto pokusem a nepustil míč do své branky. Stav utkání se tak neměnil. Zbytek prvního poločasu byl na šance chudý a na góly ještě chudší, protože fotbalisté ani jednoho z celků nedokázali nabídnout divákům gólovou situaci. 

Druhý poločas ve stejném duchu

Po poločasové pauze se oba celky vrátili na hřiště a čekalo je pokračování v dosud nepovedeném utkání. První poločas byl velmi chudý na gólové šance a druhý v tom pokračoval. Avšak pár jich k vidění bylo. Ve 48. minutě Kučaba nevypustil souboj a zachytil míč na hrací ploše. Svou zpětnou přihrávkou hledal Davida Peštu, který měl míč ideálně na zakončení a na to, aby poslal domácí do vedení. Jeho pokus však skončil vysoko nad brankou hostujícího celku a brankář Němčanský tak nemusel ani zasahovat, proti slibné akci domácích. V 56. minutě po rohu, který zahrával Klauz se dostal do zakončení Petlička, ale jeho střela z voleje letěla znovu nad branku hostí. V 73. minutě hrozili hosté. A kdo jiný než kanonýr Bícha. Po centru z pravé strany se dostal do zakončení hlavou, ale to letělo mimo branku domácích. V závěru utkání nedokázal dostat hlavou do sítě po prudkém centru Klauze Hronek a tak zápas skončil bezbrankovou remízou. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Braný [-] , L. Maršoun [-] (77. Š. Hamajda [-] ) , J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] , L. Hronek [-] , D. Pešta [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , M. Burian [-] , A. Konopisky [-]

Kosoř
V. Němčanský [-] - D. Bujnovský [-] (76. J. Vampola [-] ) , M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (82. M. Jurovčík [-] ) , M. Bícha [-] , J. Hrubý [-] , M. Folejtar [-] (90. I. Vodecký [-] ) , P. Růžička [-] , M. Brož [-]

ŽK: 28. A. Janoušek , 69. M. Bícha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Richard - CÍLEK Martin, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Josef Pinkas
Tip experta: výhra domácích

Nespeky jsou v domácím prostředí silný tým a s Kosoří si bez problémů poradí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích