2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Kubů rozhodl v zápase Tuchlovice - Poděbrady


Branky


8

Tuchlovičtí měli před tímto zápasem dvě jarní prohry a jedno vítězství, které se jim podařilo získat proti Posázavanu Poříčí nad Sázavou. Poděbradští na tom byli úplně stejně. Lehkým favoritem v tomto vyrovnaném a důležitém utkání pro oba celky však byli domácí fotbalisté AFK Tuchlovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácích

Do zápasu vlétli lépe hosté, když nejlepší střelec Bohemie Poděbrady Novák se ocitl po dobré přihrávce ve velmi dobré pozici, ale zradilo ho zpracování a tak domácí brankář Skalák stihl gólové příležitosti zabránit. Skóre se však měnilo na druhé straně hřiště. Už v 5. minutě po rychlé akci a následném centru z levé strany se k míči dostal domácí útočník Michal Cabejšek a poslal domácí do vedení 1:0. Po brance se domácí uklidnili a převzali tempo zápasu do svých rukou. Byli lepším týmem, ale nepovedlo se jim navýšit svůj náskok. Z dálky se snažil ohrozit hostujícího brankáře Václavíka Tóth, ale Václavík udžel hostující naděje. Hosté následně mohli vyrovnat po lobu Romana Herzána, ale tyč domácí branky byla proti a stav tak zůstal vyrovnaný. Vyrovnání se konalo až o něco později. Ve 27. minutě se do horního rohu domácí branky trefil po rohu Ondřej Martínek1:1. Následně se ani jeden z celků už nedokázal prosadit a tak se do kabin rozešli hráči obou týmů za vyrovnaného stavu 1:1.

Jakub Kubů rozhodl

Ve druhém poločase oba celky působily zbrklým dojmem. Ani jeden z celků neměl zpočátku více šancí než ten druhý. Domácí hrozili především z centrů, na které hostující obrana nereagovala úplně jistě. Hosté se často pohybovali v ofsajdovém postavení, což mařilo jejich útočné snahy. Změna skóre přišla v 79. minutě, kdy po standartní situaci domácích, hosté dokázali odvrátit míč jen na kopačky domácího hráče, který vrátil vedení na domácí stranu. Jakub Kubů tak zvýšil na 2:1. Byla to i rozhodující branka a tak si domácí dokázali vedení uhlídat až do konce a tři body zůstali právě domácím fotbalistům, kteří mohli být spokojenějším týmem po 90 minutách.



Sestavy


AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - J. Jaroš [-] , V. Kraus [-] (88. M. Vaigl [-] ) , M. Žahour [-] , M. Tóth [-] , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] , M. Pospíšil [-] , T. Nosek [-] , M. Fitko [-] , O. Pilař [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - M. Novák [-] , O. Martínek [-] (86. J. Suchánek [-] ) , O. Bora [-] , J. Knobloch [-] , O. Soukup [-] , O. Hněvsa [-] , T. Kubánek [-] , J. Voříšek [-] , R. Herzán [-] , D. Havránek [-] (68. M. Brabec [-] )

ŽK: 87. V. Kraus - 33. D. Havránek , 80. T. Kubánek , 82. R. Herzán , 83. O. Bora .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOČEK Michal - ORÁLEK Kamil, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Josef Pinkas
Tip experta: výhra domácích

Naši dva poslední soupeři. Tuchlovice jsou velmi kvalitní a houževnatý tým. Pokud si dají pozor na poděbradského kapitána a snajpra v jedné osobě, tak vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích