Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysé nad Labem se nepodařilo navázat na povedený výkon proti Velimi a podlehli Dobrovici 0:3


Branky


8

Fotbalisté Slovanu Lysá nad Labem vstoupili do jarní části sezóny remízou, na kterou však nedokázali navázat bodovým ziskem proti Velimi, ale proti prvnímu týmu tabulky podali velmi přesvědčivý výkon a favorita dokázali i potrápit. Dobrovičtí v minulém kole zaváhali v domácím zápase s Kosoří a připsali si jen jeden bod za remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se nepovedlo navázat na dobrý výkon proti Velimi

Dobrovice vstoupila do utkání aktivně a Lysá nepodala výkon přibližující se tomu proti Velimi. Dobrovičtí hráči měli hodně prostoru v prvním dějství a tak si vytvářeli mnoho šancí z křídelních prostorů. Už ve 3. minutě dlouhý balon Marka Sedláčka sklepl Kopecký pro Volfa a ten vysoko přestřelil. V 6. minutě kopali hosté standardní situaci, ke které se postavil Michal Sedláček a vyzkoušel pozornost Rathouského. O pět minut později po kombinaci na levé straně přenesl Kučera dlouhým balonem na pravou stranu, kde Novák vracel před bránu, ale míč ukryl do svého náručí opět brankář domácích. Ve 14.minutě se dostali domácí k prvnímu náznaku šance, ale Kocmich svým včasným vyběhnutím skočil Křížovi pod nohy a sebral mu míč. V 16.minutě už bylo pro Dobrovici veseleji, když Kučera dlouhým pasem vybídl Nováka, ten v souboji prodloužil na Volfa, který se zbavil stopera a prostřelil brankáře - 0:1. Ve 23. minutě po pěkné akci na pravé straně Nováka s Volfem, kdy druhý jmenovaný našel přizemním centrem Kopeckého, který nadvakrát neprostřelil domácí hradbu těl, ale k odraženému míči se dostal Kučera, který nádherně z voleje vystřelil z velkého vápna a navýšil tak vedení na 0:2. Ve 25. minutě stojí za zmínku střela domácích zpoza vápna se kterou si bez problémů poradil Kocmich. O minutu později zahrávali domácí standardní situaci z dobré vzdálenosti, ale netrefili zařízení. Ve 30. minutě zkoušel Kopecký štěstí po individuální akci, ale mířil těsně vedle. Po zbytek poločasu si domácí žádnou šanci nevytvořili a hosté nepřesně zakončovali.

 Do druhého poločasu chtěli dobrovičtí utkání rozhodnout co nejdříve a přidat třetí gól, ale domácí zlepšili pohyb a byli rozhodně aktivnější než v poločase prvním. Za zmínku stojí až 65.minuta rychlé přenesení hry na Korce, který našel centrem Kopeckého, ale jeho střela šla vedle. Největší šanci domácích v druhém poločasu přišla po dlouhém autovém vhazování, kde k odraženému míči se dostal Kříž a jeho hlavičku vytěsnil Kocmich na tyč. V 78.minutě se hosté konečně dočkali kýženého gólu, Vrána rozehrál středem na Miškovského, který míč pouze pustil na Tomíčka a ten v souboji přetlačil domácího stopera a chladnokrevně zakončil na zadní tyč - 0:3. Dokonce utkání se už nic zajímavé neudálo, a tak si dobrovičtí odvezli zaslouženě 3 body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Lukáš - LAŠTOVIČKA Stanislav, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 3. 2022 13:54
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů