Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí nad Sázavou slaví první jarní vítězství


Branky


7

Domácí hráčí Posázavanu Poříčí nad Sázavou prohráli obě dvě jarní utkání a do třetího šli konečně jako favorit. Na domácí půdě je čekal s celkem, který dokázal nasbírat doposud jed 8 bodů a to je SK Lhota. Lhota v prvním jarním utkání dokázala urvat alespoň bod s poslední Lysou nad Labem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galuška poslal domácí do vedení

Domácí hráči Posázavanu Poříčí nad Sázavou vstupovali do utkání jako adepti na tříbodový zisk. Byla to Lhota, kdo začal s míčem na kopačkách a byli to právě hosté, kteří se tlačili do útoku, avšak spousta nepřesností je připravila o pokračování do nadějnějších pozic. Nepřesností začali využívat domácí a postupně se dostávali do výhodnějších pozic. Domácí převzali otěže zápasu a začali si být jistější. V 8. minutě se dostali k zajímavému zakončení po dlouhém autu do vápna, ale brankář střelu, která mířila přímo na něj, vyrazil. Ve 13. minutě přišla první branka zápasu. Na 1:0 se trefil po přihrávce Azilinona Petr Galuška, který si míč ze vzduchu zpracoval připravil a vystřelil. To vše se mu povedlo na jedničku a dostal domácí do vedení. Hosté měli v první půli poměrně dost standartních situací, ale z žádné z nich nedokázali výrazně zahrozit. První poločas tak přinesl jen jednu branku, kterou vstřelili domácí fotbalisté. 

Domácí si pojistili vedení

Ve 47. minutě byli domácí faulováni na hraně pokutového území a následoval volný přímý kop z pozice pro skórování. Jenže domácí jen trefili početnou zeď a navýšení skoŕe z toho nebylo. Jako první se po změně stran trefili domácí. Z levé strany přišla zpětná přihrávka pod sebe, následovalo dobré zpracování a střela, kterou brankář nedokázal zkrotit a vypadla mu z rukou, čehož využil dobíhající Jan Pohorský a zvýšil na 2:056. minutě. Domácí přidali i branku na 3:0 zpočátku to nevypadalo vůbec nebezpečně protože zakončení po centru z pravé strany se vůbec nevyvedlo ale míč se záhadně ocitl na horní tyči, od které se odrazil a před brankou už čekal připravený Vicenc Peroutka, který v 77. minutě skóroval hlavou do odkryté branky. Hostujícímu celku se přeci jen povedlo alespoň snížit na 3:1. A to v závěru utkání v 86. minutě, kdy se domácím obráncům nepodařilo dostat míč do bezpečí a po nepovedených odkopech se dostal k míči David Mařík a alespoň snížil.  



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - P. Galuška [-] (90. A. Dumský [-] ) , V. Peroutka [-] , K. Vacek [-] , L. Říha [-] , J. Jírů [-] , P. Pohorský [-] , M. Azilinon [-] (79. J. Greš [-] ) , O. Mishchenko [-] , J. Baštýř [-] (86. L. Balata [-] ) , J. Pohorský [-] (88. M. Zeman [-] )

SK Lhota
J. Kovařík [-] - Š. Kárník [-] (67. J. Abrham [-] ) , R. Procházka [-] , T. Vaněk [-] (74. J. Štoncner [-] ) , J. Zíka [-] , J. Dvořák [-] (46. D. Mařík [-] ) , D. Danylych [-] , F. Sedláček [-] , O. Popok [-] , O. Čermák [-] , E. Adjei [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mansour Jakub - BYDLÁK David, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích