M. Bícha 73. (p.)
M. Bícha 93.
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité vítězství pro rezervu Českého Brodu nad trápící se Kosoří


Branky


73. M. Bícha (p.) , 93. M. Bícha - 9. R. Zimmermann , 41. J. Hanzl , 43. M. Exner
7

Kosořští vstoupili do jarní části sezóny výpraskem od Velimi 0:7, následně tento výkon odčinili remízou proti FK Dobrovice. Vyhrát za 3 body se jim však nepodařilo od 9.10. kdy porazili Poříčí 2:0. Rezerva Českého Brodu měla před tímto utkáním stejnou bilanci jako Kosoř. Jedna remíza a jedna prohra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení o 3 branky

Začátek zápasu se lépe vydařil hostujícímu celku. Po rohovém kopu z pravé strany, který se podařil domácí obraně odvrátit, ale jen na hranici pokutového území, kde míč ukořistil Robin Zimmermann a svou střelou, která byla tečována hlavou bránícího hráče překonal domácího brankáře Němčanského, který si na sražený míč ještě sáhl, ale nedokázal zabránit aby dopadl za brankovou čáru a tak i se štěstím šli hosté do vedení 0:1. Domácí měli šanci na srovnání skóre když v 15. minutě Černý přistavil míč Jurovčíkovi na vápno, ten ale z voleje netrefil branku a tak se skóre neměnilo. Skóre se měnilo až ke konci prvního poločasu a to hned dvakrát. Poprvé ve 41. minutě, kdy se po standartní situaci z pravé strany prosadil hlavou po dobrém náběhu na první tyč Jakub Hanzl a zvýšil tak na 0:2. A následně ve 43. minutě se už na 0:3 povedlo prosadit Michalu Exnerovi, nutno podotknout znovu s menší dávkou štěstí. Každopádně domácí ztráceli po prvních 45 minutách hned 3 branky a do druhého poločasu je čekal těžký úkol. 

Dvě branky Bíchy nestačily

Hosté měli velmi pohodlný hned tříbrankový náskok z první půle a nepotřebovali nikam spěchat. Domácí však zápas určitě nevzdali. Bojovali a poté co David Bujnovský pronikal do vápna a obránce mu křížil cestu byl faulován a tím, že se nacházel v pokutovém území, tak bylo jasné, že se bude jednat o pokutový kop. Ten si vzal na starosti Mikuláš Bícha a svou střelou z penaltového puntíku poslal brankáře na druhou stranu a v 73. minutě snížil stav utkání na 1:3, což pro domácí už bylo o něco příznivější. Kosoři se podařilo vstřelit i branku na 2:3, kterou vstřelil znovu Mikuláš Bícha, ale branka přišla až v 93. minutě, kdy nezbyl čas na případné vyrovnání. Bojovný výkon domácích v druhém poločase byl velmi sympatický, ale na tříbrankový náskok z prvního poločasu to nestačilo.



Sestavy


Kosoř
V. Němčanský [-] - M. Jurovčík [-] (46. M. Bícha [-] ) , D. Bujnovský [-] , M. Černý [-] , J. Slunéčko [-] , J. Hrubý [-] , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , P. Stejskal [-] , J. Vampola [-] (77. M. Šerák [-] ) , M. Brož [-]

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - D. Kramář [-] , D. Honc [-] (42. M. Částka [-] ) , R. Zimmermann [-] (68. V. Dušek [-] ) , T. Miňovský [-] , M. Exner [-] (83. M. Vymazal [-] ) , M. Kohout [-] , V. Čičatka [-] , D. Šťastný [-] , J. Hanzl [-] , J. Krombholz [-] (92. P. Viktora [-] )

ŽK: 47. J. Slunéčko - 30. M. Exner , 51. R. Zimmermann , 55. J. Hanzl , 59. M. Kohout .
Hráči zápasu: M. Bícha - M. Exner .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích