3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase, kde rozhodl první poločas se Mráz prosadil hned dvakrát


Branky


7

Rezerva Povltavské FA nevstoupila do jara úspěšně, připsala si 2 porážky a z toho jednu vysokou 6:0. Poděbradští fotbalisté vyhráli hned první jarní zápas, v druhém však nestačili na Hřebeč. Zápas sousedů v tabulce sliboval vyrovnaný souboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mráz se trefil hned dvakrát

Zápas začali s míčem na kopačkách hráči hostujícího týmu z Poděbrad. Do první větší akce se však dostali domácí hráči. Jaromír Jaš byl vyslán po pravé straně Lukášem Třešňákem a prudkým přízemním centrem hledal spoluhráče ve vápně, ale domácí obrana si s tímto prudkým centrem dokázala poradit a míč odvrátit. S postupem času domácí převaha rostla a z toho pramenila i první branka utkání. Ta přišla ve 14. minutě, kdy Třešňák dobře prodloužil hlavou na Mráze, ten předal do pravé strany, kde byl připravený Jaš a centrem tentokrát našel spoluhráče před brankou přesně a byl to právě Lukáš Mráz, který svou střelou ve skluzu poslal domácí do vedení 1:0.  Hostujícímu celku se však povedlo vyrovnat. Na 1:1 se trefil ve 25. minutě Jan Knobloch. Po dlouhém autovém vhazování do pokutového území přišla střela, která se odrazila od horní tyče a Knobloch už měl situaci jednoduchou a míč do prázdné branky uklidil. Domácí si však vzali vedení zpět na svou stranu. Na 2:1 se ve 31. minutě prosadil Kyrylo Nazarenko, kterému připravil míč Třešňák a Nazarenko svou střelou zpoza hranice pokutového území překonal hostujícího brankáře. A do poločasové pauzy se domácí prosadili ještě jednou. Tentokrát na 3:1 ve 43. minutě. Byl to už po druhé v zápase Lukáš Mráz. Po Třešňákově nabídce mu v cestě stál jen brankář a toho překonal. 

Bezbranková druhá půle

Domácí si odnesli z prvního poločasu pohodlný dvoubrankový náskok, který se jim podařil získat i díky dobrému výkonu Třešňáka, který se ochomýtal kolem všech třech branek a nějakým způsobem k nim přispěl. Tím že domácí měli nahráno z prvního poločasu a neměli za čím pospíchat, tak i tak vypadal průběh poločasu druhého. Ani jednomu z celků se už do konce zápasu nepodařilo vstřelit branku a tak rozhodl o výsledku zápasu ve prospěch domácího celku jejich povedený první poločas, který jim tak zařídil 3 bodový zisk. Tímto vítězstvím se tak rezerva Povltavské FA dotáhla na Poděbrady v tabulce na dostřel. Pro domácí toto vítězství bylo velmi cenné, protože teď oba celky dělí jen 2 body. 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
D. Grégr [-] - O. Hodosi [-] , L. Třešňák [-] , L. Mráz [-] (79. J. Artimovič [-] ) , P. Tlustý [-] , M. Matoušek [-] , M. Tomanec [-] (56. D. Dvořák [-] ) , M. Matys [-] (63. J. Dvořák [-] ) , K. Nazarenko [-] , J. Hromádka [-] , J. Jaš [-] (82. L. Obermajer [-] )

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , O. Soukup [-] (84. J. Suchánek [-] ) , M. Novák [-] , M. Peterka [-] , M. Brabec [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] (64. R. Herzán [-] ) , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , J. Voříšek [-]

ŽK: 39. J. Voříšek , 83. O. Bora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cílek Martin - SVOBODA Richard, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra hostů