3:1
(1:0)
82. M. Tóth
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:15

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2 červené karty ve 45. minutě, Novák odmítl drama v závěru


Branky


7

Fotbalistům TJ SK Hřebeč se povedlo vstoupit do jarní části sezóny úspěšně. Znamená to pro ně 2 jarní vítězství. Tuchlovice mají jarní bilanci vyrovnanou, jedno vítězství jedna porážka. V tabulce si jsou celky blízko, ale domácí byli favority před zápasem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě červené karty na konci první půle

Zápas začal výkopem domácích, a hned z první akce se hrnuli hosté do zakončení. Domácí brankář však stížil situaci útočícímu hráči a ten tak ve složité situaci nedokázal přesně zakončit. Ve 3. minutě hosté zahrávali rohový kop a po rozehrávce na krátko následoval přetažený míč až na zadní tyč, kde číhal osamocený Martin Fitko a z voleje nebezpečně zakončoval. Brankář domácích se však stihl včas přesunout a střelu vyrazit. Začátek byl velmi divoký. Ihned poté co domácí odvrátili nebezpečný roh se totiž vrhli do rychlého protiútoku a po zakončení domácí akce zachránila brankáře Pospíšila tyč. Domácí hrozili z pravé strany a po zblokovaném centru přišel roh a v 11. minutě se nejvýše do vzduchu vyšplhal Matěj Pařízek a poslal domácí do vedení 1:0. Po divokém začátku utkání už nebyla k vidění další branka, avšak divokost nevymizela. V úplném závěru prvního poločasu rozhodčí vytáhl červenou kartu a použil jí jednou na obě strany. Z domácích dostal červenou kartu Tomáš Lukič a z hostujícího celku to byl Marcel Kedroň

Novák nedovolil drama v závěru

Do druhého poločasu nastoupili hráči obou týmů v oslabeném počtu o jednoho hráče na každé straně. V druhém poločase dlouho nebyla k vidění branka. Ta přišla až v 79. minutě, kdy po odvráceném rohovém kopu se domácí dostali znovu k míči a vrátili míč do pokutového území, kde se zjevil úplně zapomenutý Martin Dolejš a dal svému celku dvoubrankové vedení, 2:0. Hosté však našli odpověď na tuto branku relativně rychle. Po rychlém přechodu do útoku a následné povedené kombinaci si míč vzal Marek Tóth a snížil na 2:1. Tato branka mohla nabídnout zdramatizování zápasu. To však odmítl Miroslav Novák. Znovu to byl právě rohový kop, ze kterých domácí trápili Tuchlovice celý zápas a po hlavičce domácího hráče do země se dostal k míči právě Novák a trefil se na 3:1. Fotbalisté TJ SK Hřebeč tak zvládli utkání a 3 body zůstali na domácí půdě.



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - D. Hajný [-] (92. J. Vyšín [-] ) , M. Pařízek [-] (67. M. Servus [-] ) , M. Mentberger [-] (86. J. Janík [-] ) , T. Lukič [-] , J. Pinkas [-] , T. Jablonský [-] , J. Hora [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - J. Jaroš [-] , M. Tóth [-] , M. Žahour [-] (72. Š. Procházka [-] ) , M. Kedroň [-] , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (56. M. Pospíšil [-] ) , T. Nosek [-] , I. Baratynskyy [-] (11. M. Brnovják [-] ) , M. Fitko [-] , O. Pilař [-] (46. V. Kraus [-] )

ŽK: 78. M. Novák - 41. M. Tóth . ČK: 46. T. Lukič - 46. M. Kedroň .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Zuskin Petr - REMENEC Lubomír, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích