V souboji prvního s posledním se překvapení nekonalo i přes červenou kartu pro Velim


Branky


36. R. Vocel , 44. P. Šourek , 46. T. Michálek , 83. R. Vocel - 43. T. Kříž , 53. O. Veselý (p.)
8

Poté co fotbalisté Velimi dominantně zvítězili 7:0 v prvním jarním kole proti Kosoři, čekal je první jarní domácí zápas a to proti poslednímu celku tabulky, tím je FK Slovan Lysá nad Labem. Hráči Slovanu Lysá nad Labem dokázali v jarní premiéře vybojovat alespoň bod, ale v tomto zápase byli jasným outsiderem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Už ve 3. minutě se hosté snažili jít do překvapivého vedení ze střely hlavou po rohovém kopu, ale střela nebyla přesná a branku domácích neohrozila. V 6. minutě po kombinaci kapitána hostí Kříže a Ondřeje Veselého se právě Kříž dostal do vápna a po souboji s domácím Ondřejem Martikánem upadl ve vápně, ale následoval jen odkop od domácí branky. V první desetiminutovce působili hosté aktivnějším dojmem. V 18. minutě znovu hrozila před brankou domácích dvojice Veselý Kříž, ale byl z toho jen roh po ne příliš povedené střele. Domácí v předfinální a finální fázi nebyli tak přesní jak by bylo potřeba a centry lítaly daleko od cílů. Přesný však byl ve 36. minutě Robin Vocel. Z protiútoku si to s míčem namířil přímo na bránu a střelou po zemi překonal hostujícího brankáře a poslal tak domácí po nepřesvědčivém startu do vedení 1:0. Hosté ale našli odpověď a podařilo se jim ve 43. minutě vyrovnat na 1:1Tomáš Kříž nastortoval své rychlé nohy a překonal domácího brankáře. Domácí si ale vedení vzali rychle zpět. Ve 44. minutě po přihrávce z pravé strany na přední tyči Petr Šourek jen uklízel míč do branky na 2:1. Domácí si tak ujmuli vedení před koncem poločasu zpět na svou stranu. 

Brzký gól na 3:1, červená karta pro domácího brankáře

Po poločasové pauze se povedlo lépe vstoupit do druhého poločasu domácímu týmu. Už ve 46. minutě se dostal k odraženému míči za vápnem Tomáš Michálek a míč si jedním dotykem zpracoval a druhým vyslal střelu, která zapadla přesně za tyč a domácí šli tak do vedení 3:1. V 52. minutě Poborský dobře prodloužil míč hlavou za sebe a Tomáš Kříž byl sám před brankářem. Domácí stoper Vokřál ale klopýtl a následně Kříže fauloval a byl nařízen pokutový kop pro hostující celek. K penaltě se postavil Ondřej Veselý a v 53. minutě se mu podařilo z penalty snížit na 3:2. V 73. minutě přišla komplikace pro domácí. Kříž unikl obraně a vybíhající brankář David Dejmek ho před vápnem fauloval a obržel po zásluze červenou kartu. Do branky se tak musel postavit Michal Drápela a hned ho čekala nebezpečná standartní situace, ale nemusel zasahovat, protože střela Veselého mířila mimo branku. Domácí i v oslabení dokázali přidat branku na 4:2, Záhora našel Robina Vocela a ten v 84. minutě přidal svou druhou branku v utkání. Domácí tak i v oslabení zápas zvládli a připsali si tříbodový zisk.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petýrek Václav - DRÁBEK Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 3. 2022 21:35
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
22. 3. 2022 09:57
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Milan Pudil
Tip experta: výhra domácích

Domácí Velim by po povedeném vstupu měla znovu vyhrát.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích