3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2 krásné góly Maršouna přispěly k vítězství Sokolu Nespeky nad rezervou Vlašimi


Branky


6

Po první jarním zápase, který hráči Sokolu Nespeky nezvládli a prohráli 4:0 v Klíčanech. V druhém jarním kole je čekal souboj s rezervou Vlašimi, která ve svém prvním jarním zápase dokázala v souboji rezerv porazit Český Brod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól Maršouna

Vlašimská rezerva ve venkovním zápase bodovala naposledy 21.8. a to do začátku tohoto utkání pro ně nebyla dobrá bilance. Nespeky jako favorit utkání si navíc chtěl spravit chuť po prohře 4:0. A zápas začal výkopem Vlašimského "B" týmu. První větší šanci utkání měli právě hosté, ale po nadějné kombinaci před vápnem byl Pešek nachytán v ofsajdovém postavení a tak jeho zakončení akce nebylo podstatné. Ve velké šanci domácích se objevil David Pešta, který  netrefil míč tak jak chtěl a velmi dobrou šanci zahodil. V 17. minutě odvracel hlavou před osamoceným Pavlem Vobeckým na zadní tyči domácí obránce Oldřich Komárek.Hra se přelévala ze strany na stranu a to až do konce prvního poločasu, kdy se diváci dočkali první branky utkání. Ta padla ve 44. minutě a padla z kopaček domácích hráčů. Lépe řečeno z kopaček Lukáše Maršouna, který si vzal volný přímý kop a krásnou střelou na zadní tyč zařídil vedení domácích, 1:0. Po prvním, poločase tak domácí mohli být spokojenějším týmem.

Maršoun přidal i druhý neméně hezký gól

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči Sokolu Nespeky. Poté co si odnesli z prvního poločasu jednobrankové vedení po krásné brance Maršouna, přidali brzy po začátku druhého poločasu i druhou branku na 2:0. A znovu se o ní postaral Lukáš Maršoun, tentokrát v 51. minutě. A jak jinak než znovu z volného přímého kopu a znovu krásná branka. V 56. minutě musel hostující brankář Vladyka zasahovat a při zásahu mu pomohla i horní tyč. Zákrok vytáhl po hlavičkouvém pokusu domácích po rohu, který zahrával Maršoun. Další vynikající zákrok přidal Vladyka poté co sám na brankáře jel ze strany Kučaba a ještě vylepšil pozici zpětnou přihrávkou Maršounovi, ale Vladyka zasáhl a nedovolil jít domácím už do tříbrankového vedení. Právě třetí branku přidali domácí až pár minut před konem utkání a to v 87. minutě. Prosadil se Michal Kučaba na 3:0, poté co si míč zasekl a vystřelil přesně na zadní tyč. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] (90. J. Kouřimský [-] ) , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , J. Bredler [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] , L. Hronek [-] , O. Komárek [-] (67. M. Večera [-] )

FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - M. Pešek [-] (62. M. Voráček [-] ) , F. Zvára [-] , P. Vobecký [-] , M. Pajk [-] (82. L. Smetana [-] ) , J. Fialka [-] , O. Cettl [-] (68. J. Žirovnický [-] ) , V. Skiba [-] , J. Toupal [-] (77. V. Houda [-] ) , M. Blažek [-] , F. Hlaváček [-]

ŽK: 19. L. Braný - 36. V. Skiba , 43. F. Hlaváček .
Hráči zápasu: L. Maršoun .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Zuska Oldřich - SANDEV Viktor, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Milan Pudil
Tip experta: výhra domácích

Favoritem na výhru jsou domácí Nespeky.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích