M. Fitko 7. (p.)
M. Fitko 58.
V. Kraus 68.
J. Jaroš 86.
4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Fitko se náramně trefil z volného přímého kopu a přispěl k výhře AFK Tuchlovice nad Posázavanem Poříčí nad Labem


Branky


7. M. Fitko (p.) , 58. M. Fitko , 68. V. Kraus , 86. J. Jaroš - 50. M. Azilinon
6

Hráči AFK Tuchlovice podlehli v prvním jarním zápase ve venkovním zápase proti kvalitnímu soupeři FK Komárov 2:1 a v prvním jarním zápase na domácí půdě je čekal souboj s Posázavanem Poříčí nad Sázavou, který ve své první jarní zkoušce také neuspěl a podlehl v 1:3 v domácím zapáse proti Bohemia Poděbrady. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka z penalty

Začátek zápasu byl ve stylu nahoru dolů. Začalo se vyrovnaně, ale už v 7. minutě kdy se domácí Jakub Jaroš snažil vyslat do vápna Michala Cebejška, přišel faul v pokutovém území právě na Cebejška a tak byl nařízený pokutový kop. K tomu si stoupnul kapitán domácích Martin Fitko a bez problému sebevědomě proměnil a poslal domácí do vedení 1:0. Po obdržení branky se snažili hosté více držet míč a být více aktivní a to se jim nějakou dobu i dařilo. Avšak další nebezpečná šance byla znovu ze strany domácích a to ve 14. minutě, kdy se po rohu cpal do zakončení hlavou Jaroš, ale bránící hráč mu to zkomplikoval a tak pokus nemířil na branku. Ve 39. minutě měli hosté šanci na vyrovnání skóre zápasu ze standartní situace, kterou zahrával Azilinon, ale trefil jen zeď. První poločas však už více nepřinesl a tak si domácí odnesli jednobrankové vedení.

Krásný gól Fitka z volného přímého kopu

Druhý poločas byl mnohem více gólovější než ten první. Hosté do druhé půle vstoupili lépe a dokázali to i vyrovnávací brankou na 1:1, kterou vstřelil Michael Azilinon, svou trefou zakončil pěknou akci, která začala rohovým kopem a pokračovala po odvrácení domácí obrany kombinací kolem velkého vápna a uvnitř pokutového území. V 58. minutě se podruhé v zápase prosadil kapitán domácích Martin Fitko, tentokrát na 2:1. Jeho výstavní rána do pravé šibenice z volného přímého kopu vrátila domácím jednogólový náskok. Po rychle vhozeném autovém vhazování Brnovjáka pronikl do vápna Václav Kraus a svou střelou v 68. minutě zvýšil na 3:1. Skóre zápasu už jen kosmeticky upravil na 4:1 Jakub Jaroš po standartní situaci z pravé strany. Dokázal se dostat před bránícího hráče a až skoro akrobaticky zakončit. Domácím se tak jarní premiéra na domácím hřišti povedla a mohou tak být spokojeni.



Sestavy


AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - M. Tóth [-] , M. Kedroň [-] , M. Cabejšek [-] (89. J. Červenka [-] ) , M. Brnovják [-] , T. Nosek [-] , M. Fitko [-] , J. Kubů [-] , V. Kraus [-] (89. M. Vaigl [-] ) , J. Jaroš [-] (89. Š. Procházka [-] ) , M. Žahour [-] (78. M. Pospíšil [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - L. Vaculík [-] , V. Peroutka [-] , Z. Hašek [-] , L. Říha [-] (46. O. Mishchenko [-] ) , J. Jírů [-] (46. J. Baštýř [-] ) , M. Azilinon [-] , L. Balata [-] (78. D. Rejhon [-] ) , P. Pohorský [-] (46. J. Greš [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 76. M. Azilinon .
Hráči zápasu: M. Fitko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tvaroh Petr - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Milan Pudil
Tip experta: výhra domácích

Tuchlovice na domácím hřišti většinou bodují.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích