1:1
(0:0)
88. M. Černý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Dobrovice ztratili v domácím utkání výhru v závěru utkání po gólu z penalty


Branky


72. M. Sedláček - 88. M. Černý (p.)
6

Dobrovičtí vstoupili do jarní části vítězně v Nymburce. V druhém jarním utkání a prvním domácím chtěli navázat na podzimní neporazitelnost na domácí půdě a porazit Kosoř, která jim stála v cestě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

K utkání se dostavili hráči Kosoře ve značně zdecimované sestavě, kdy v základní sestavě se objevil trenér Vodecký a několik hráčů z B týmu, na dobrovické hráče to ale v tomto utkání stačilo. Od prvních minut bylo jasné, jak bude vypadat obraz hry. Hosté přijeli s jasným cílem, uhrát nějaký slušný výsledek a nezopakovat debakl z prvního jarního kola s Velimí. Na první šanci diváci nečekali dlouho a v 10.minutě vyzkoušel Michal Sedláček přímý kop zakroutit přímo na bránu a brankář hostů vyškrábl míč na tyč. V další šanci se ocitl v 17.minutě Novák, který dostal hezký oblouček za obranu od Michala Sedláčka, dobře převzal míč a z velkého vápna trestuhodně přestřelil i ochrannou síť za brankou. Po třech minutách kombinací uprostřed hřiště opět našel Sedláček rozběhnutého Klaina, který si pustil míč do vápna a ve velké šanci také přestřelil. Dobrovice poté měl pasáž, kdy to zkoušeli po stranách i středem, nejprve Tomíček těsně minul po centru z pravé strany, poté Michal Sedláček zakončoval odražený míč po rohovém kopu. 

Vyrovnání ke konci utkání

Do druhého poločasu dobrovičtí věděli, že musí vstřelil branku co nejdříve, aby se uklidnili, ale druhý poločas hráli proti větru a to nebylo lehké. První ohrožení hostující branky ve druhém poločase byly rány Tomíčka a Zelinky, které zablokovali obránci. Až 72.minuta po rohovém kopu, který hosté odvrátili vrátil obloučkem Klain na nabíhajícího Marka Sedláčka, ten lehce posunul míč podél brankáře, který se marně natahoval k tyči. Poté přestali dobrovičtí kombinovat a dostali se pod tlak a museli se bránit několika rohům, které odvrátili. V 88.minutě přišla pro dobrovické osudná minuta, kdy rohový kop odvracel Klain pouze ke Slunéčkovi. Ten si na velkém vápně zpracoval míč a vystřelil, brankář Bartoš vyrazil však míč pouze do Volfa a ozvala se píšťalka Kubečky, který písknul penaltu pro Kosoř za ruku Volfa, kterou Milan Černý s klidem proměnil a vyrovnal tak v 88. minutě na 1:1. Čas na více branek v zápase už nezbyl a domácí museli zkousnout zbytečnou ztrátu na domácím hřišti.



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] , M. Korec [-] (55. F. Kořínek [-] ) , J. Novák [-] , L. Kučera [-] (55. M. Kopecký [-] ) , M. Sedláček [-] (76. D. Machů [-] ) , D. Zelinka [-] (88. L. Macko [-] ) , P. Klain [-] , M. Novotný [-] , M. Volf [-]


ŽK: 77. M. Novotný , 90. R. Tomíček - 26. T. Vladyka , 42. M. Folejtar , 73. M. Brož , 74. I. Vodecký , 85. J. Vampola .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - NEHASIL Karel, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Činoveský

Expert: Milan Pudil
Tip experta: výhra domácích

Výhra Dobrovice, Kosoři se nevydařil vstup do soutěže.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích