Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výživná remíza 3:3 v zápase FK Slovan Lysá nad Labem - SK Lhota


Branky


2

V prvním zápase jarní části soutěže přivítali na domácím trávníku fotbalisté FK Slovanu Lysá nad Labem jednoho z nejbližích týmů z pohledu tabulky a to byla SK Lhota. Oba týmy na podzim moc bodů nenasbírali a tak to byl pro obě mužstva velmi důležitý zápas, který na podzim lépe zvládli fotbalisté Lysé, kteří vyhráli 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený první poločas ze strany hostujícího celku

Velmi důležitý zápas pro oba celky a hned v prvním jarním kole. Zápas začal výkopem hostujícího celku SK Lhota. A byli to právě oni kdo měl první větší příležitost. Hned ve 2. minutě se Pavel Novotný zjevil sám na penaltě, ale jeho pokus hlavou mířil mimo branku. První branka utkání padla ve 21. minutě, po rohovém kopu se prosadil Tomáš Vaněk a poslal tak hosty do vedení 0:1. Obrovskou šanci na vyrovnání měli domácí ve 33. minutě, ale byl z toho jen roh. Ve 43. minutě přišla ztráta míče domácích ve středu hřiště, čehož využil František Sedláček, který rozjel akci po pravé straně, po které následoval centr a ten směřoval přesně na hlavu Denyse Danylycha, který zvýšil vedení na 0:2. První poločas se tak povedl lépe hostujícímu celku.

Velký návrat domácích

Po poločasové pauze vstoupili do druhé půle lépe hráči domácího celku. Hrozili ze standartních situací a nebyli daleko od snížení. Snížit se jim nakonec podařilo a to z rychlé akce po pravé straně. Prosadil se na 1:2 52. minutě Ondřej Veselý. Domácí cítili, že se jim může podařit vyrovnat stav utkání. To se jim však vzdálilo, když v 56. minutě si dal míč daleko od nohy Lukáš Novák a následně dobře napadajícího útočníka fauloval na hranici pokutového území za cenu žluté karty. Hosté se sice neprosadili přímo ze standartní situace, ale po jejím dohrání zakončoval ve skluzu na zadní tyči Michael Kasík a vrátil tak v 59. minutě dvoubrankové vedení na stranu hostujícího celku, 1:3. Domácí se ale nevzdali. Snížení na 2:3 přišlo v 65. minutě po trefě Lukáše Nováka, který tak odčinil předešlou branku, hlavičkou po standartní situaci z pravé strany. A nakonec přišlo i domácími vytoužené srovnání skóre a to v 85. minutě. A bylo to znovu po centru z pravé strany a tentokrát se prosadil Patrik Müller. Do konce utkání měly oba celky šance na to aby zvrátily zápas na svou stranu, ale nepodařilo se to ani jedné straně a tak se rozešli shodně 3:3. 



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pudil Václav - POKLOP Petr, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 3. 2022 17:07
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: remíza

Čekám bojovný, vyrovnaný zápas.