Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povltavská FA "B" zdramatizovala zápas v posledních minutách i v oslabení, přesto podlehla hostujícím hráčům SK Hřebeč


1

V prvním jarním kole přivítali na vlastní půdě domácí hráči rezervy Povltavské fotbalové akademie hráče hostujícího celku TJ SK Hřebeč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostujícího celku

Do první větší šance se dostali domácí po dlouhém nákopu brankáře Vašáka, ale střela letěla vysoko nad a neohrozila hostující branku. První branka utkání padla do sítě domácích a to ve 24. minutě. Jan Prosek se protáhl kolem obránce na pravé straně hřiště a přihrávkou před prázdnou branku našel Ondřeje Stříbrského, který už neměl těžkou práci s tím, aby dopravil míč do prázdné branky, 0:1. Hosté se prosadili do poločasu ještě jednou a to ve 34. minutě, kdy se po rohu prosadil Tomáš Melichar a poslal tak svůj celek do dvoubrankového vedení, 0:2. Domácí do konce prvního poločasu nedokázali gólově reagovat a tak odcházeli do kabin o poločasové přestávce spokojenější hosté. 

Zdramatizování zápasu v oslabení

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří si z prvního poločasu odnesli dvoubrankové vedení. A v 53. minutě se z volného přímého kopu trefil Tomáš Jablonský0:3. Krásná střela přes zeď zařídila hostujícímu celku pohodlné vedení už o 3 góly. Pro domácí už to vůbec nevypadalo dobře a k tomu se navíc přidala červená karta, kterou v 68. minutě obdržel domácí Ondřej Hodosi. I přesto však domácí zápas nevzdali: Bojovali až do konce. V 84. minutě dokázal snížit na 1:3 Matěj Tomanec, který dostal přihrávku ze středu hřiště a pak přešel jeden na jednoho a úspěšně zakončil. Domácí se tímto gólem nadechli. A v 89. minutě přidal svou druhou branku v utkání Matěj Tomanec a snížil již na 2:3, po centru z pravé strany se prosadil hlavou. Bohužel pro domácí toto snížení přišlo pozdě a nestihli zápas vyrovnat. Měli k tomu vše co bylo potřeba, v poslední minutě byla nařízena penalta, ale brankář Kabele poté, co fauloval tak penaltu i chytil. Hostující hráči si tak odvezli všechny tři body poté, co z klidného vedení o 3 branky zvládli udělat drama. 



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie B
L. Vašák [-] - J. Hromádka [-] (73. L. Obermajer [-] ) , P. Tlustý [-] , A. Lanc [-] , D. Dvořák [-] (60. K. Rochl [-] ) , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , J. Jaš [-] , K. Nazarenko [-] , L. Třešňák [-] , M. Tomanec [-]

SK Hřebeč
P. Kabele [-] - D. Hajný [-] , O. Stříbrský [-] (81. M. Mentberger [-] ) , J. Pinkas [-] , T. Jablonský [-] , J. Hora [-] , J. Janík [-] (69. J. Faktor [-] ) , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , J. Prosek [-] (76. M. Servus [-] )

ŽK: 6. J. Hromádka - 91. D. Hajný . ČK: 68. O. Hodosi .
Hráči zápasu: M. Tomanec - T. Jablonský .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: remíza

Netroufám si tvrdit, v jaké formě po zimní pauze nastoupí. Tipuji remízu.