0:7
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 10:00

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči FC Velim do jara odstartovali výhrou 7:0 nad FK Kosoř


Branky


12. P. Šourek , 32. J. Jícha (p.) , 33. J. Jícha , 48. J. Jícha , 50. P. Šourek , 69. J. Jícha , 70. J. Jícha
1

Fotbalisty FK Kosoř v prvním jarním kole čekal nelehký úkol a to duel s lídrem tabulky, na podzim se jim podařilo obrat o body FC Velim v jejich domácím prostředí, po remíze 2:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jícha se trefil ve 32. a 33. minutě

Do zápasu na umělé trávě nevstoupila Kosoř vůbec špatně. Bohužel pro ně přišel ve 12. minutě rohový kop, který zahrával Tomáš Němec. Po přetaženém rohu se povedlo hostujícímu celku vrátit míč před bránu za pomocí horní tyče a Petr Šourek zareagoval za všech nejrychleji a uklidil míč hlavou do prázdné branky a poslal tak svůj celek do vedení 0:1. Ve 32. minutě hosté vhazovali míč směrem do vápna a domácí Jan Petržílka fauloval při pokusu o zachycení náběhu a tak byl nařízený pokutový kop. Ten šel zahrávat Jan Jícha a poslal brankáře na druhou stranu a zvýšil na 0:2. Netrvalo dlouho a hosté ve 33. minutě přidali na 0:3. Znovu to byl Jan Jícha poté, co se domácím nepodařila rozehrávka po gólu a míč rychle ztratili. I přes dobrý vstup do utkání tak domácí prohrávali v poločase 0:3 a zápas pro ně nevypadal vůbec dobře.

Jíchova show

Do druhého poločasu si hosté přinesli pohodlný tříbrankový náskok. A ten se jim podařilo navýšit hned ve 48. minutě, kdy Jan Jícha zkompletoval hattrick po rychlém protiútoku, 0:4. Zápas měli tak hosté plně pod svou kontrolou a hned v 50. minutě přidali gól už na 0:5. Podruhé se v zápase trefil Petr Šourek, a znovu po standartní situaci. Hosté ale nepolevili a v 69. minutě se znovu prosadil Jan Jícha. Tentokrát už na 0:6. Následovala rozehrávka domácích, která se jim nepodařila, už podruhé v zápase a po chybě domácí obrany přidal Jan Jícha svou pátou branku na konečných 0:7



Sestavy



FC Velim
M. Drápela [-] - O. Vokřál [-] (55. T. Kmoch [-] ) , P. Šourek [-] , J. Dudek [-] (62. J. Věříš [-] ) , T. Němec [-] , D. Záhora [-] , J. Jícha [-] , T. Michálek [-] (71. M. Kasal [-] ) , O. Martikán [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 54. M. Brož , 60. P. Růžička - 32. T. Němec .
Hráči zápasu: J. Jícha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZÍKA Jan - ADÁMEK Filip, BLAŽEJ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra hostů

Věřím a doufám v naši výhru. Na druhou stranu je Kosoř jedním ze dvou celků, které nás na podzim obraly o body.