4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 10:15

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povedený vstup Klíčan do jarní části pohodlnou výhrou 4:0 nad TJ Sokolem Nespeky


Branky


1

Domácí hráči TJ Klíčany přivítali na svém hřišti v prvním jarním soutěžním kole TJ Sokol Nespeky. Domácí po výsledcích z podzimní části šli do tohoto zápasu jako favorité, ikdyž zápasy po zimní přestávce mohou být nevypočítatelné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

K prvnímu ohrožení branky se dostali domácí hned v úvodu utkání, kdy ohrozili hostujícího brankáře Drážka hned dvakrát a to po rohovém kopu. Do velké šance se ve 30. minutě řítil nejlepší střelec podzimu Jiří Jeslínek, ale jemu se pod nohy vrhnul hostující obránce Luboš Braný a povedenou individuální akci Jeslínka překazil. První velká šance hostujícího TJ Sokolu Nespeky příšla ve 32. minutě, kdy z pravé strany hřiště centroval do vápna Lukáš Maršoun a míč propadl až na Adama Konopiského, jehož střela mířila bohužel pro hosty nad branku domácího brankáře. Do poločasu ani jeden z týmů nestihl přidat branku a tak se po první pětačtyřicetiminutovce rozešly týmy shodně 0:0.

Domácí rozhodli v druhém poločase o jednoznačném vítězství

Po prvním bezbrankovém poločase, se domácí začali prosazovat. Vstup do druhé půle měli však lepší hosté, když zahrávali hned 3 rohy v prvních 3 minutách druhého poločasu, avšak domácí obrana si s nimi věděla rady. První branka zápasu padla v 55. minutě, kdy Kalaš podžel míč ve vápně, blízko brankové čáry, a přihrávkou pod sebe našel nabíhajícího Tomáše Petříčka, který se prosadil střelou po zemi na bližší tyč, 1:0. Obrovskou šanci na přidání druhé branky měli domácí v 59. minutě. Kalaš zabojoval a získal míč blízko hostujícího vápna a díky jeho zisku balónu mohli domácí dostat balón na zadní tyč, kde si míč zasekl Předota a pokoušel se střelou na bližší tyč překonat brankáře, ale ten svou nohou dokázal míč vyrazit a domácí se dostali k dorážce hlavou z velkého vápna, ale ani tou nepokořili ležícího brankáře Drážka, který následnou hlavičku dostal přímo do rukou. Netrvalo dlouho a domácí měli další příležitost ke skórování, dobrou průnikovou přihrávkou byl vyslán Adam Kraus, ale brankář Drážek, byl připraven a vyběhl včas. Druhou branku přidal Jiří Jeslínek, ale až poté, co bylo odmáváno a odpískáno jeho ofsajdové postavení. V 61. minutě měli hosté standartku ze zajímavé pozice, ze které však ani na dvakrát Lukáš Maršoun nedokázal ohrozit domácí bránu. První střela trefila zeď a druhá mířila mimo branku. Druhou branku přidali domácí v 65. minutě, kdy pochybil hostující obránce a pouze připravil míč Adamu Krausovi na hranici pokutového území, odkud se Kraus nemýlil, 2:0. Krásnou třetí branku přidali domácí TJ Klíčany v 75. minutěAdam Kraus si přebral míč na středu hřiště a rychlým dotekem si míč připravil na levou nohu a přidal krásnou druhou branku zpoza vápna a zapsal se tak už podruhé, 3:0. Poslední branku utkání na celkových 4:0 přidal kdo jiný, než nejlepší střelec soutěže Jiří Jeslínek. V 81. minutě, dostal průnikovou přihrávku na pravou stranu a samostatný únik dokázal zkušeně proměnit. Domácí tak vstoupili do jarní části soutěže úspěšně a s čistým kontem a čtyřmi brankami mohou být spokojeni.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] (81. T. Krimlák [-] ) , J. Jeslínek [-] , A. Kraus [-] , J. Předota [-] , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , M. Kučaba [-] , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] (85. J. Kouřimský [-] ) , M. Burian [-] , L. Braný [-] , L. Hronek [-]

ŽK: 38. J. Předota - 55. M. Burian .
Hráči zápasu: A. Kraus .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Asník Daniel - PEJŠA Jakub, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra domácích

Nespeky jsou nepříjemný soupeř, ale myslím si, že Klíčany domácí zápas zvládnou.