M. Kraus 32.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 10:30

16.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíkům stačila jedna branka na tři body, upevnili si druhé místo


Branky


32. M. Kraus
7

Králův Dvůr přivítal Benešov. Duel druhého s jedenáctým týmem tabulky měl jasného favorita, ale žádné velké gólové hody se nekonaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Kraus otevřel skóre a zůstal jediným střelcem

Chladné, ale slunečné dopoledne bylo svědkem úvodního zápasu jarní části ČFL. Na zmrzlém terénu se hned v úvodu po faulu domácí obrany dostali hosté ke střele z volného kopu a pumelice jednoho z benešovských hráčů orazítkovala tyč Tomanovy branky.

 

V 8. minutě Le Tuan vybídl pěkným pasem do křídla k centru z levé strany Vosáhla, jeden z jeho spoluhráčů si balon našel na penaltě, ale v dobré pozici mířil jen nad horní tyč Tomanovy svatyně. Po aktivním úvodu hostů se dostali do hry i domácí, v 16. minutě sehráli pěkný signál, když Kraus prodlužoval roh patičkou na přední tyči, ale hostující obrana tento závar přečkala bez újmy.

  

Ve 32. minutě se už domácí radovali, Matěj Kubeš si naběhl na přihrávku za obranu, ukázal parádní tah na branku, když si v rychlosti obhodil Krunerta a z pravé strany předložil míč před odkrytou branku Martinu KRAUSOVI, který neměl sebemenší problém s otevřením skóre - 1:0.

Bojovný ale bezbrankový druhý poločas

Po přestávce se hra udržovala uprostřed hrací plochy, hráči se snažili vyrovnat s klouzajícím terénem a gólových šancí bylo pomálu. V 70. minutě si na přesný Beňův centr si naskočil jeden z jeho spoluhráčů, hlavičku z dobré pozice ale směřoval jen do míst, kde stál připravený Schummer.

 

V 88. minutě za Krausovým obloučkem za obranu sprintoval Osvald, Schummer vyběhl snad 40 metrů z branky, Osvald jej pokusem o lob trefil do hlavy a následně obrana hostů nebezpečí odvrátila. To už si však domácí zkušeně pohlídali konec zápasu a získali první jarní body. - 1:0

 

Spoluautor: Zbyněk Hrabák



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - K. Krátký [-] (67. P. Tvaroh [-] ) , M. Kubeš [-] , J. Novák [-] , M. Kraus [-] , D. Beňo [-] (84. Š. Holý [-] ) , T. Osvald [-] (89. A. Jákl [-] ) , D. Kilián [-] , J. Dvořák [-] , M. Hell [-] , R. Novák [-]

SK Benešov
J. Schummer [-] - D. Filip [-] , M. Krunert [-] , T. Le [-] (84. T. Síkora [-] ) , J. Vosáhlo [-] , P. Roháč [-] , J. Štefančin [-] , M. Sládek [-] (84. O. Vosáhlo [-] ) , D. Dušek [-] (64. M. Stejskal [-] ) , D. Pedro [-] , O. Brokeš [-]

ŽK: 1. M. Hell , 44. M. Kubeš , 70. D. Beňo - 23. J. Vosáhlo , 46. D. Filip , 82. O. Brokeš , 90. D. Pedro .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - KŘÍŽ Lukáš, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Hájek

Expert: Jiří Pojar
Tip experta: výhra domácích

Králův Dvůr vyhrál v Benešově i na podzim a je favoritem i v tomto duelu. Oba týmy dělí 10. bodů. Cábelíci vyhrají i teď.

Tip: výhra domácích