0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 17:00

21.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spokojený trenér hostů prožil zápas tentokrát bez nervů


Branky


27. M. Repa , 40. T. Janoch , 81. D. Bálek
17

Souboj mezi týmem na 5. místě a týmem bojující o udržení bylo viděnou Pod Remízkem, tentokrát už v páteční podvečer. Hořovičtí se v posledním domácím utkání střetli s Lomem, který překvapivě porazili jednobrankovým rozdílem. Poslední utkání ale odehráli na hřišti Přeštic, kde prohráli vysoko 4:0. Jihočeši v posledních třech zápasech na hřišti soupeře vždy remizovali. Minulý víkend nebyli od remízy daleko. Jednou vyhrávali, pak prohrávali, nakonec zápas otočil v poslední minutě Repa svým krásným volejě do šibenice. Přečtěte si report z utkání na které se dostavilo téměř 150 diváků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pod Remízkem byli slyšet více hostující fanoušci

Pod Remízkem se do úvodní brankové šance dostali domácí. Pod sebe na vápno dostal míč jeden hořovický hráč jehož rána nebyla dostatečně razantní, tak míč skončil v rukavicích Švehly. Ve 27. minutě se povedlo jihočechům dostat míč do vápna. Míč se odrazil k Michalu Repovi, který vyčkával na míč na hranici vápna. Do míče se opřel z voleje a ukázal, že tyto voleje mu jdou - 0:1. Pět minut před odchodem do šaten se katovičtí dostali ke standartní situaci která připomínala spíše zkracený roh. Na prodloužený míč si vyčkal na zadní tyči Tomáš Janoch, který z první uklidil míč do brány - 0:2. Fanoušci, kteří dorazili z Katovic ožili už podruhé! Minutu před koncem poločasu se domácí dostali k rohovému kopu. Na zadní tyči byl samotný domácí hráč, ten ale ve slibné šanci přestřelil. Do šaten se šlo tedy za nepřiznivého stavu pro domácí hráče. 

Domácí se nedokázali prosadit ani ve druhém dějství

Do druhého poločasu nastoupili domácí s dvojitou změnou. Kareš a Wacker zůstali v šatně, střídačku opustil Bělohlávek a Königsmark. Jak začal první poločas, tak začal i druhý. Do složitého zakončení se dostali znovu domácí, ale branka Švehly ohrožena nebyla. V 15. minutě druhého poločasu se hořovický dostaly do slibné šance míč ale malým vápnem pouze proskákal. Na necelých dvacet minut se na hřišti objevil po dlouhodobém zranění David Bálek. Za necelých deset minut se právě tento hráč prosadil. Po zakončení z rohu modrobílých se míč proletěl pár centymetrů vedle branky. Kdo nedá, dostane. Do vápna se na druhé straně dostal navrátilec David Bálek, který propasíroval míč mezi nohama Kotenovi - 0:3. Rozhodčí v závěru nastavil ještě pětiminutovku, ale stav se ani tak nijak nezměnil.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Trenér Přemysl Šroub: V Hořovicích se nám podařilo vyhrát a udržet čisté konto a jsme za to moc rádi. Konečně při nás stálo trocha štěstíčka a nemuseli jsme výsledek otáčet. Kluci to odmakali a vstřelili pěkné branky. Chtěl bych všechny pochválit za bojovnost proti houževnatému soupeři. Fotbalovost byla na naší straně a odvážíme si naprosto zasloužené 3 body.



Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - T. Hlídek [-] , M. Polák [-] (53. F. Čapek [-] ) , A. Kareš [-] (46. O. Bělohlávek [-] ) , J. Smetana [-] , T. Plánička [-] , N. Wacker [-] (46. V. Königsmark [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , J. Pyšek [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Hnídek [-] , J. Motl [-] , R. Květoň [-] - T. Janoch [-] , P. Kotrba [-] , M. Repa [-] , L. Bálek [-] (84. D. Pavlovič [-] ) - V. Uher [-] (73. D. Bálek [-] ) , M. Požárek [-] (87. V. Habor [-] ) - K. Cibulka [-]

ŽK: 87. F. Čapek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Šiška Pavel - HAMOUZ Jakub, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Puchmertl
Tip experta: výhra domácích

Všechny body si necháme pod Remízkem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté jsou v pohodě a potvrdí roli favorita zápasu.

Tip: výhra hostů