Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougolový Repa vystřelil nejen obrat, ale i krásný rozdílový gol


Branky


16

Katovice jsou i nadále doma téměř neporaženi. V aktuální sezoně ztratili pouze jedinkrát, když nestačili na Lom. Většinou to ale není vůbec klidný zápas pro domácí fanoušky a trenéry, většinou ztrácí a ve druhém poločase zápas otáčí. Sedlčany jsou momentálně na druhém břehu tabulky, každičký bod je pro ně ceněný. Naposledy šahali po bodech s Přešticemi, ale nakonec prohráli o jedinou branku. Jak probíhal tento zápas v Dudák areně se dozvíte nejen v článku, ale také v galerii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po dlouhé době doma vstřelili první branku, i přesto první dějství prohráli

Domácí se dostali hned na úvod do velkého tlaku po nepovedeném odkopu. Ale velkou šanci měli právě katovičtí. Po rohovém kopu na přední tyč se domácí fanoušci už radovali, ale marně, míč sice síť rozvlnil, ale pouze z boku. V 18. minutě si Sedlčany nepohlídaly u brankové čáry domácího ofenzivního hráče, ten našel před prázdnou bránou Michala Požárka, ten si míč stačil zpracovat a dopravit míč do sítě - 1:0. Jihočeši vstoupili první brankou naposledy v říjnu, od té doby doma pokaždé prohrávali, i přesto většinou zápas zvládli otočit. Za pár minut se hnal do úniku sedlčanský útočník, po něm ale sáhl domácí obránce, za tento faul vyfasoval pouze žlutou kartu. Ve 26. minutě hosté drželi míč na útočné polovině. Přihrávku na hranici vápna obdržel Matěj Sochůrek, který vyslal míč po zemi k tyči, střela nebyla nijak razantní ale i přesto míč skončil za zády domácího brankáře - 1:1. Na tabuli svítila 40. minuta. Do rychlého brejku se dostaly Sedlčany, míč se ale od brankáře domácích dostal mimo bránu. Hosté zahráli rohový kop na přední tyč, kde byl nejdůraznější tatranský kapitán Lukáš Brotánek - 1:2. Otavští doma už poněkolikáté v sezoně prohrávali, bylo před nimi ale stále dalších pětačtyřicet minut. 

Díky Repovi se domácí radují opět z obratu v Dudák areně

Hosté i přes vedení v zápasu o přestávce využili střídání, Sirotka nahradil Čipera. Po dvanácti minutách druhého poločasu bylo opět srovnáno. Nejprve se domácí dostali do golové šance, ale hostující brankář byl proti, míč skončil po odkopu v autu. Po rychlém autovém vhazování se domácí Michal Repa pokusil o centr, míč se ale díky větru zanesl až do brány za záda sedlčanského brankáře - 2:2. Zanedlouho se kopal roh z kopačky domácího hráče, na míč si naskočil Janoch, ten trefil ale pouze soupeřovic brankáře. Za chvíli byl u golového pokusu znvu Janoch, jeho volej opět chytil brankář. Už to vypadalo, že právě Sedlčany budou jedni z mála kteří dokáží bodovat v Dudák areně. V posledních minutách ale domácí tlačili a hosté byli v tlaku. Po jednom dlouhém autovém vhazování do vápna se míč dostal vysoko do vzduchu. Míč klesal k Michalu Repovi, který to vzal z první a vystřelil nejen parádní branku, ale i tři body pro svůj tým - 3:2. Za minutu hlavní arbitr ukončil utkání a domácí si připisují další vítězství a dokazují, že z Dudák areny se body nodváží. 



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Hnídek [-] , J. Motl [-] , K. Cibulka [-] , R. Květoň [-] - J. Kadula [-] , L. Bálek [-] (81. D. Pavlovič [-] ) , M. Repa [-] , T. Janoch [-] - V. Uher [-] (63. D. Bálek [-] ) , M. Požárek [-] (74. V. Habor [-] )

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] (63. J. Kouklík [-] ) , P. Lípa [-] , Š. Sosnovec [-] - M. Hanuš [-] (69. M. Habart [-] ) , M. Kdolský [-] , J. Repetný [-] , M. Dvořák [-] - M. Sochůrek [-] (79. P. Haas [-] ) , M. Sirotek [-] (46. D. Čipera [-] )

ŽK: 22. K. Cibulka , 76. J. Motl , 90. M. Repa , 90. L. Bálek - 85. J. Kouklík .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: Kříž Lukáš - DUDA Miroslav, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Matěj Habart
Tip experta: výhra hostů

Věřím v naši výhru, soupeři bodují, teď jsme na řadě my, a výsledek zápasu bude 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Z Katovic se body nevozí a bude to za tři body domácím.

Tip: výhra domácích