1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlá odpověď na obdrženou branku, i krásná rána Trojovského rozhodla zápas


Branky


16

V minulém kole petřínští prohráli na svém hřišti v derby s Doubravkou. Soběslavští si odvezli z Hořovic všechny tři body po výhře 0:3. Na podzim si plzeňští nechali všechny tři body doma po vítězství 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka Trojovského otočila stav zápasu

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté z Plzně. Měli nějaké šance, které nedokázali využít. Po přihrávce od plzeňského stopera do středu hřiště přišla ztráta míče z petřínských kopaček. Do rychlého protiútoku se dostali domácí. Tři domácí šli v rychlosti na dva bránící hráče. Domácí této příležitosti využili, zadní tyč zavíral Aleš Kutner - 1:0. Hosté se ještě dohadovali s rozhodčím, že té ztrátě předcházel faul na hostujícího hráče, rozhodčí byl přesvědčen, že se o faul nejednalo a domácí šli tedy do vedení. Vedení domácím nevydrželo ani minutu. Po rozehrávce ze středu hřiště vyslali plzeňští na levé straně Provoda, který dokázal ve vápně najít důrazného Kryštofa Bílika - 1:1. Srovnáno! Hosté tedy pokračovali v aktivní hře směrem dopředu. Všechny míče ale létaly vedle brány nebo přelétávaly vápno při pokusu o centr. Někteří fanoušci už stáli frontu na klobásu a pivo, když za to vzal petřínský Trojovský. Míč vybojoval blízko domácího vápna Bílik, míč poslal do vápna. Míč skončil pár metru před vápnem u Martina Trojovského, který napřáhl a míč skončil v pravé šibenici - 1:2. Skóre otočeno velmi krásnou brankou. Do šaten šli tedy šťastnější hosté, díky Bílikovi a Trojovskému. 

Další dějství už nebylo tak pohledné na oko diváka.

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy s jednou změnou, domácího Mazoucha nahradil Markes, hosté vyslali Bendla místo Jílka. Hosté se snažili navýšit své vedení, ale ve finální fázi byli často velmi nepřesní. Zbytek zápasu se tedy dohrával s velkými mezerami ve hře. Konec zápasu nebyl příliš pohledný. Hosté už zápas tedy jen dohrávali a snažili se nepouštět domácí do rychlých brejků. 
V dalším kole poměří soběslavští své síly na umělé trávě Hvězdy v Chebu. Petřín přivítá na svém hřišti při sobotním ránu Jindřichův Hradec.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
J. Dudák [-] - V. Zeman [-] , J. Pavlík [-] , P. Bouchal [-] , D. Maršík [-] (36. J. Rubick [-] ) - F. Vaněk [-] , A. Kutner [-] , M. Mazouch [-] (46. M. Markes [-] ) , V. Hoffmann [-] - T. Mazouch [-] , T. Hájek [-] (76. R. Podhradský [-] )

SK Petřín Plzeň
D. Edelman [-] - V. Lisý [-] , L. Gavrylovskyy [-] (80. J. Krystl [-] ) , K. Bílik [-] (66. L. Kotěšovec [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , P. Zajíček [-] , M. Trojovský [-] , P. Bednář [-] (80. P. Škarda [-] ) , M. Provod [-] , P. Jílek [-] (46. P. Bendl [-] )

ŽK: 27. M. Mazouch , 77. M. Markes - 46. K. Bílik , 65. P. Zajíček , 86. J. Krystl , 90. P. Bendl .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: VOJÁČEK Lukáš - TRSKA Adam, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí potřebují do zóny klidu body jako sůl a se západočechy body vydřou.

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Perina
Tip experta: výhra domácích

Soběslav s kvalitním výkonem vzadu neztratí na domácí půdě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů