0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si odváželi tři body z venkovního hřiště naposledy v říjnu 2020


Branky


16

Veselejší týden před tímto zápasem měli určitě plzeňští. Vyhráli totiž plzeňské derby s Petřínem dokonce i s čistým kontem. Cheb minulý víkend také neodehrál špatný zápas. Remizovali s rezervou Českých Budějovic, když v poslední minutě vstřelil branku po rohovém kopu osmnáctiletý Filip Kompit. Přečtěte si v článku, jak vypadal tento zápas na umělé trávě v Plzni na Doubravce! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediné co domácím chybělo, byla efektivita

Do zápasu nastoupil za hosty Eisenreich, pro něhož to byla premiéra nejen v dresu chebské Hvězdy, ale také poprvé okusil divizní atmosféru. I přesto do zápasu vstoupili lépe domácí. Domácí se celý první poločas prezentovali lépe. Vypracovávali si několik šancí. Hosté byli celý druhý poločas ještě asi v autobuse. Jen díky svému brankáři Máchovi skončil první poločas bezbrankovou remízou. 

Hosté konečně vystoupili z autobusu

Dlouhá cestado šatny, následná sprcha v šatně a dlouhá zpáteční cesta na hřiště hosty probudila. Hned ve třetí minutě druhého poločasu se hosté dostali do šance. Po rohovém kopu se na zadní tyči prosadil Dominik Kubinec - 0:1. Zanedlouho padla branka další. Po nedůrazu na velkém vápně domácích, se míč odrazil od prsou svého hráče ke Zdeňku Slámovi, který trefil míč z voleje za brankáře Luhovýho - 0:2. Hosté ukázali domácím jak vypadá proměňování brankových příležitostí. Do konce zápasu mohla Hvězda své vedení i navýšit, což se ale nepodařilo. Posléze si hosté vedení pohlídali a odváží si z umělého trávníku v Plzni všechny tři body. 
V dalším kole plzeňští hrají znovu doma, přijede jihočeska rezerva Budějovic. Cheb přivítá ve svém areálu Soběslav. 



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - J. Trojanec [-] , K. Rozboud [-] , M. Paul [-] (63. V. Fleissig [-] ) , D. Novák [-] (77. T. Křen [-] ) , P. Krejčí [-] , D. Kalina [-] , V. Světlík [-] , M. Patrovský [-] , L. Roubal [-] , J. Česák [-] (77. M. Uzlík [-] )

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Anděl [-] , T. Bauer [-] , J. Netrval [-] , V. Janda [-] (46. P. Znak [-] ) , Z. Sláma [-] , L. Komberec [-] (83. F. Kompit [-] ) , J. Eisenreich [-] (78. L. Kompit [-] ) , J. Hucl [-] , D. Kubinec [-] (88. K. Sokhach [-] ) , L. Plíhal [-]

ŽK: 82. L. Roubal - 37. J. Anděl , 92. D. Mácha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Toucha Matěj - VRCHOTA Jaroslav, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V Doubravce se nevyhrává a Hvězda zde neuspěje.

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Perina
Tip experta: výhra domácích

Cheb se venku trápí, venku vstřelil pouze 3 branky. Senco si lehce poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích