3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:15

18.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Premiérová trefa domácího Havla


Branky


23. M. Vohrna , 72. B. Havel , 90. D. Kraml
16

V minulém kole berounští dokázali překvapit všechny fanoušky co sledují Divizi A. Porazili totiz na svelm hřišti jednoho z favoritů soutěže a to jihočeský Lom. Díky Krůty, který se prosadil po rohovém kopu a spolehlivé obraně si připsali veledůležité body. V dalším kole je čekal o pár bodů větší favorit soutěže. Ti vyhráli 2:3 na umělé trávě v Rokycanech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání hostující obrany

Do zápasu šli domácí s dvěmi změnami oproti zápasu v Rokycanech. Šmídl nahradil na křídle Kramla a mezi tři tyče se postavil Švihořík. Aktivněji začali do zápasu domácí. Hosté se soustředili spíše na obranu a spoléhali na rychlé brejky. Ve 23. minutě se po rohu Mudry prosadili domácí. Na letící míč si naběhl Marek Vohrna od kterého se míč dostal do sítě - 1:0. Do konce poločasu to vypadalo stejně jako před vstřelením branky. 

Střídající hráči navýšili rozdíl branek

Do druhého poločasu šli domácí v takové sestavě, v jaké nastoupili v Rokycanech od začátku, kromě brankáře. Šmídl zůstal v šatně, nahradil ho právě Kraml. Přeštičtí dobývali berounskou tvrz tak jak v prvním poločase. V jednu chvíli se dostal míč před bránu Robstavu. Berounští z toho ale nic nevytěžili a domácí tak mohli jít do rychlého protiútoku do otevřené obrany. Po faulu na Mudru se k míči dostal Přibáň. Zatáhl míč až k berounskému vápnu a následně našel hlavu hráče, který nastupoval do utkání šest minut zpět, Bohumila Havla - 2:0. Nejnovější posila Robstavu se prosadila poprvé v dresu Přeštic. V 80. minutě se na hřišti po dlouhé a vynucené pauze objevil i Matěj Končal, naposledy se na zeleném pažitu proběhl v Klatovech 30.10. 2021. Už to vypadalo na konec, ale domácí toho ještě neměli dost. V poslední minutě si počkal na míč na úrovni penalty David Kraml - 3:0. Trenér Robstavu tak ukázal svůj úm, když obě branky v druhém poločasu vstřelili čerství hráči. 
V dalším kole jede Robstav za celkem, který také bojuje o každý bod v boji o udržení, Sedlčan. Berounští přivítají jihočechy z Katovic.



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Švihořík [-] - L. Mudra [-] (80. T. Vilček [-] ) , D. Štípek [-] (80. M. Končal [-] ) , T. Přibáň [-] , T. Skála [-] , P. Šmídl [-] (46. D. Kraml [-] ) , M. Vohrna [-] (66. T. Arzberger [-] ) , O. Chocholoušek [-] , M. Suchý [-] (66. B. Havel [-] ) , S. Böhm [-] , V. Heger [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - P. Pipiška [-] , T. Lhotka [-] , I. Tapasov [-] (55. T. Břížďala [-] ) , J. Krůta [-] , L. Landa [-] , D. Lacina [-] (77. I. Novosad [-] ) , O. Knyazev [-] , D. Tarhaj [-] (77. M. Pelikán [-] ) , J. Počta [-] , I. Bilotserkovets [-] (55. M. Horel [-] )

ŽK: 70. L. Mudra - 55. O. Knyazev , 72. D. Tarhaj , 87. P. Pipiška .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Makovička Milan - NOVOTNÝ Miroslav, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Přeštice jedou i na jaře a Berounu nedají šanci.

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Perina
Tip experta: výhra domácích

Přeštice zatím jedou ve velkém stylu a poradí si i s Berounem, přestože porazil v minulém kole druhý Lom.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích