M. Kapolka 56. (p.)
1:1
(0:0)
87. M. Repa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 10:15

17.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otavští znovu prohrávali. i přesto neodjeli s prázdnou


Branky


56. M. Kapolka (p.) - 87. M. Repa
16

V úvodním kole Katovice prohrávaly o dvě branky, ale díky podpoře svých fanouškům stihly skore otočit a zvítězit. Viktoriáni z Mariánek si z Přeštic neodvezli ani bod po prohře 2:0. Poslední vzájemný zápas se odehrál v Dudak aréně, tam také zůstali všechny body po výhře domácích 3:1. Jak vypadal zápas na jihozápadě si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netrefá prázdná brána znamenala bezbrankový poločas

Do zápasu šli hosté s jedinou změnou oproti domácímu vítěznému zápasu. Domácí minulý zápas prohráli v Přešticích o 2 branky a do domácího zápasu nastoupili s dvěma změnama. První poločas moc gólovek nenabídl. Hosté se snažili hrát, domácí jim to dostatečně kazili svým důrazem. I přesto měli více šancí hosté. Prázdnou bránu například netrefil katovický Požárek. Do šaten se šlo tedy za nerozhodnutého stavu 0:0. 

Nakonec jsme se branek dočkali

Do druhého poločasu vstoupili Mariánské Lázně s jedinou změnou, Lukáš Martin nahradil Dominika Pěčka. A také domácí byli těmi co do druhého poločasu vstoupili lépe. V 56. minutě hlavní rozhodčí pískl penaltu pro domácí. K pokutovému kopu se postavil mladičký Martin Kapolka - 1:0. Brankář domácích i přesto, že skočil na stejnou stranu kam letěl míč, tak na kulatou věc nedosáhl. Od té doby se hosté z Katovic hnali za vyrovnávací brankou. Přece jen prohrávali i v úvodním kole proti Mýtu. Katovický hráči nastřelili i horní tyč za domácím brankářem. Hosté se ale nakonec dočkali! V 87. minutě se k míči dostal za obranou Michal Repa a bylo srovnáno - 1:1. Do konce zápasu už se nic nestalo, tentokrát Katovice otočku nedokonaly a pouze remizovali. Pro Mariánské Lázně to je první bod po prohře v Přešticích. V dalším kole jedou Viktoriáni do Klatov. Do katovické Dudak arény přijedou Rokycany.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Dobřanský [-] , P. Šácha [-] , M. Skopový [-] (83. D. Šlajs [-] ) , D. Samek [-] (73. J. Nedbalý [-] ) , J. Prokš [-] , P. Kořistka [-] - M. Kapolka [-] (89. F. Florian [-] ) , D. Pěček [-] (46. M. Lukáš [-] ) , M. Drahorád [-] - P. Holub [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Rejšek [-] , K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] - D. Bálek [-] (81. P. Sládek [-] ) , L. Bálek [-] , M. Repa [-] - M. Požárek [-] (54. J. Kadula [-] ) , V. Uher [-] (70. V. Habor [-] )

ŽK: 32. P. Kořistka , 58. J. Dobřanský , 61. J. Prokš , 84. M. Drahorád .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Pálek Ondřej - MIČAN Jan, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Přemysl Šroub
Tip experta: výhra hostů

Do Mariánek jedeme už v pátek a jedeme si pro 3 body. Pokud předvedeme takový výkon jako druhý poločas s Mýtem tak si věřím.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů