0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 10:15

17.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňské derby vyšlo lépe hostům z Doubravky


Branky


16

Petřínský se na úvod chytli v Chebu výhrou 5:0. Senco ztratilo překvapivě na domácí umělé trávě s Hořovicemi. Poslední vzájemné utkání skončilo smírně po golu na obou stranách. Hostům bude tentokrát chybět Dušan Künstner a Jan Česák. Domácí Petřín vítěznou sestavu nemění. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Lukáš Roubal

O úvodní výkop se postarali domácí. První do vyložené šance se dostali hosté z Doubravky, když na zadní tyči se po centru objevil sám nekrytý Patrovský, který bránu přestřelil. Poté přišli dvě šance před bránou hostů. První šanci domácí přestřelili, druhou úspěšně zneškodnil brankář Luhový. Ve 20. minutě hosté museli střídat, zraněného Krejčího nahradil Rozboud. Ve 36. minutě se dostal k míči Roubal, který našel na zadní tyči připraveného Marka Patrovského a ten poslal hosty do jednobrankového vedení - 0:1. Zanedlouho to bylo už o 2 branky. Po přímém kopu domácích se dostali do protiútoku hosté. Protiútok vedl Lukáš Roubal, který se dostal ke střele a míč skončil za domácím brankářem na zadní tyči - 0:2. Do konce poločasu už se nic neudálo. Dlouhou cestu do šaten z umělé trávy měli šťastnější hosté.

Domácí dohrávali v oslabení

Do druhého poločasu bylo viděno pár změn na straně domácích. V šatně zůstal Bednář s Provodem a na hřiště se dostal Kotěšovec s Gavrylovskyy. Hned v úvodu druhého poločasu se do šance dostali domácí. Demeterovo střelu zblokoval obránce Doubravky. Domácí se snažili udělat něco s nepříznivým skóre tím, že začali hrát vzadu na tři obránce a vysunuli dalšího ofenzivního hráče. Ale v 67. minutě domácí jdou do oslabení. Po rohovém kopu u branky Senca se ke skákavého míči dostal Demeter, který zkoušel akrobatické zakončení. Bohužel pro Petřín zasáhla kopačka hlavu svého soupeře a domácí ofenzivní hráč šel do sprch. I přes hostující početní převahu, se domácí do šancí dostávali. Po centru na přední tyč se proti hlavičce Lisýho vytasil krásným zákrokrem Luhový. Následně se do zakončení dostal na druhé straně i Roubal,  jeho pokus zneškodnil Suchý. A do třetice měli další šanci domácí. Dalším zákrokem se blýskl Luhový, kterému vypadl míč z rukou, ale jeho spoluhráč míč dostal do zámezí. Za 10 minut zahrával Petřín roh, k hlavičce se dostal domácí hráč jeho pokus zneškodnil zase Luhový. Následovali další dvě dorážky, které zase zneškodnil hostující brankář Luhový. Do protiútoku se vrhli hosté. Paul poslal Marka Patrovského do souboje v tváří tvář s brankářem, úspěšnější byl hráč z Doubravky - 0:3. Na závěr přišlo ještě pár změn na hostující straně. V dalším kole Petřín zavítá na hřiště Soběslavy. Na Doubravku dorazí Hvězda Cheb.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - L. Zoubek [-] , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , P. Zajíček [-] , M. Trojovský [-] (46. M. Štefl [-] ) , P. Bednář [-] (46. L. Gavrylovskyy [-] ) , M. Provod [-] (46. L. Kotěšovec [-] ) , V. Lisý [-] , A. Demeter [-] , K. Bílik [-] (69. M. Fikrle [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - J. Trojanec [-] , M. Paul [-] , J. Česák [-] , D. Novák [-] , D. Kalina [-] , T. Řehoř [-] , V. Světlík [-] , M. Patrovský [-] (90. T. Křen [-] ) , L. Roubal [-] (90. V. Fleissig [-] ) , P. Krejčí [-] (22. K. Rozboud [-] )

ŽK: 77. L. Zoubek - 5. D. Novák , 41. L. Roubal , 56. T. Řehoř , 86. K. Rozboud , 88. J. Trojanec . ČK: 67. A. Demeter .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šiška Pavel - KASTL Jan, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Přemysl Šroub
Tip experta: výhra domácích

Petřín má výborné mužstvo a výhru 5:0 v Chebu si přenese i do domácího plzeňského derby. Doubravka překvapivě prohrála doma a ani na Petříně se jí bodovat nepodaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích