3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ukázkový obrat domácích Katovic


Branky


25. M. Požárek , 73. M. Požárek (p.) , 73. J. Kadula - 14. K. Vileta , 21. M. Nový
12

V Katovické Dudák aréně přivítaly Katovice osmý tým tabulky Mýto. Katovice doma prohrály pouze jednou a to s favorizovaným Lomem, jinak jsou doma stoprocentní. Za to Mýto si z venkovních zápasů přivezlo celkem pouze tři body pokaždé po remíze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Dudák aréně šli hosté překvapivě rychle do vedení

Katovice nezačali jarní část úplně podle svých představ. Ve 14. minutě po dlouhém nákopu od hostujícího brankáře Vilda se za domácí obranou zjevil Karel Vileta, který se propálil vše co mu stálo v cestě - 0:1. Zanedlouho bylo v Dudák aréně znovu hrobové ticho. Ve 21. minutě kopal zatím jediný střelec v utkání volný přímý kop z pravé strany. Poslal míč do vápna, který byl prodloužen na zadní tyč. Na zadní tyči na míč čekal Michal Nový, který posílá svůj tým do dvoubrankového vedení - 0:2. Pro domácí mužstvo i fanoušky to byla velmi studená sprcha. Za 5 minut už bylo sníženo. Z pravé strany se dostal za hostující obranu katovický ofenzivní hráč, který vyslal míč do vápna. Ve vápně byl připraven Michal Požárek, který se nemýlil a dostal míč za záda mýtského brankáře - 1:2. Dudák aréna ožila. Do konce poločasu už se nic významného nestalo. Do šaten se šlo tedy za stavu 1:2 pro hostující mužstvo.

Domácí dokázali dokonat obrat

Domácí fanoušci se vrátili s klobásou a pivem na svá místa. Druhý poločas utkání začal a domácí kotel hnal své hráče k tomu, aby se skóre otočilo ve prospěch Katovic. Katovice trpělivě přehrávají svého soupeře a to se vyplácí. Nejprve se po dvou přihrávkách z levé strany na pravou prosazuje Jindřich Kadula - 2:2. V Dudák aréně bylo ještě hlasitěji. Za dvanáct minut byl ve vápně faulován domácí střelec Jindřich Kadula. Míč na pokutový puntík postavil domácí střelec z prvního poločasu Michal Požárek, který poslal míč k pravé tyči, hostující brankář směr vystihl, ale na míč nedosáhl - 3:2. Katovice měly nadále i další příležitosti na zasazení pojistky v podobě gólu, ale branka už do konce utkání nepadla. Jak víme, z Dudák arény se body vozí velmi těžce a dnešní utkání to dokázalo. V dalším kole Katovice zavítají na hřiště Mariánských Lázní. Mýto doma přivítá další velmi silný celek a to Klatovy. 



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Janoch [-] , K. Cibulka [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] - L. Bálek [-] (91. P. Sládek [-] ) , T. Hnídek [-] , M. Repa [-] , D. Bálek [-] (57. P. Rejšek [-] ) - V. Uher [-] (57. J. Kadula [-] ) , M. Požárek [-] (88. V. Habor [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Nový [-] (64. O. Pecháček [-] ) , M. Patrovský [-] (81. M. Lávička [-] ) , D. Skopový [-] , K. Vileta [-] (66. J. Kadar [-] ) , M. Buršík [-] (81. S. Staněk [-] ) , M. Brož [-] , F. Renza [-] , A. Brudna [-] , M. Růžička [-] , J. Hereit [-]

ŽK: 34. P. Kotrba - 53. F. Renza , 71. J. Vild .
Počet diváků: 277. Rozhodčí: BROM Josef - GLOGAR Lukáš, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Dušan Künstner
Tip experta: výhra domácích

Katovice doma zatím ze sedmi zápasů šestkrát vyhrály. Za to Mýto si z venkovních zápasů přivezlo pouhý 3 body a po odchodu klíčové hráče Bernarda do Lomu si myslím, že Katovice si připíšou další domácí výhru.

Tip: výhra domácích