2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí překvapení na úvod jara nedopustili


Branky


12

V generálce se Lom rozešel shodně 2:2 s Domažlicemi. Rokycany si přivezly cenný skalp z Mostu, který má ambice na postup do ČFL. Pro oba týmy tudíž velmi dobrá generálka. Pro domácí, který si brousí zuby na postup do ČFL, jsou tři body povinností. Rokycany v tomto utkání mohli jen překvapit, doma totiž schytali debakl 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany hrozily hlavně z protiútoků

 Dnešní utkání mezi Lomem a Rokycany se odehrávalo na velmi těžkém povrchu, kdo si z tohoto zápasu neodnesl šrám, jakoby nehrál. Celý poločas měli míč na kopačkách především domácí. Snažili se tvořit nějaké situace a hledat díry v obraně Rokycan. Rokycany tak využívali chyb Lomu v kombinaci, také díky povrchu, a chodili do brejkových situací. Ve 21. minutě se podařilo prosadit po rychlém protiútoku hostujícímu Michalu Černému, který se zjevil sám v tváří tvář domácímu brankáři a nemýlil se - 0:1. Lom se i nadale prezentoval s míčem u nohy a dobívání hostující tvrze. Už to vypadalo, že se půjde za přiznivého stavu pro hosty do šaten. Ale ve 43. minutě se hostům nepodařilo zakončit jeden z útoků a Lom se řítil na nezabezpečenou obranu hostů. Už to vypadalo, že nebezpečí zažehnáno, ale domácí rychle rozehráli aut, následně centr do vápna a domácí kapitán Zbyněk Musiol z odrazu vstřelil vyrovnávací branku - 1:1. Do šaten se tedy odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1. 

Domácí našli skulinu v obraně hostů

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako ten první. Domácí dobívali hostující obranu a hosté hrozili z rychlých protiútoků. Jednou hosté vykopávali míč z čáry, i přesto gol ne a ne padnout ani na jedné straně. Hostující trenér poslal v 79. minutě rychlonohého Michala Rabyňáka. Ten dostal o minutu později míč mezi hostující obranu a šel sám na brankáře. Obránce hostů se ho snažil stíhat, i přesto se se štěstím dokázal Michal Rabiňák prosadit - 2:1. Za svlečení dresu dostal následně žlutou kartu. Následně jeho jmenovec Jiří dostal žlutou kartu za faul a za pár minut další za odkopnutí míče, tudíž bude chybět v následujícím utkání na hřišti Berouna. Poté domácí vycházeli ze zabezpečené obrany a udržení povinného vedení. To se jim povedlo a připsali si další povinné body do tabulky. Rokycany přivítají v následujícím kole dalšího adepta na postup Robstav Přeštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom
Trenér Marek Císař: Za výhru jsem rád, nebylo to ale vůbec jednoduché vítězství, neboť Rokycany na nás vyrukovaly s dobře organizovanou obranou. Prohrávali jsme, ale podařilo se nám ještě do poločasu vyrovnat a ve druhé půli se začínalo od začátku. Pak jsme se dlouho trápili v zakončení, deset minut před koncem se ale povedlo Michalu Rabiňákovi při jeho prvním doteku s míčem dát gól. V závěru nás Rokycany zatlačily, ale zásluhou brankáře Matouška jsme uhájili těsnou výhru. Zdroj: webové stránky tjsokollom.cz




Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Mácha [-] , Z. Musiol [-] , J. Madar [-] , L. Pfeifer [-] , J. Šimák [-] , M. Slavík [-] (79. M. Rabiňák [-] ) , M. Novák [-] , L. Janů [-] (82. F. Vysušil [-] ) , R. Vávra [-] , M. Grobár [-] (64. J. Rabiňák [-] )

FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] (76. J. Janota [-] ) , L. Titl [-] , D. Holek [-] , J. Matas [-] , D. Lehký [-] (74. L. Kramer [-] ) , M. Černý [-] (86. F. Stejskal [-] ) , J. Procházka [-] , T. Zajíček [-] (86. M. Čeliš [-] ) , J. Hereit [-] , J. Vaščák [-] (86. R. Pražský [-] )

ŽK: 66. J. Madar , 80. M. Rabiňák , 83. J. Rabiňák - 61. D. Lehký . ČK: 88. J. Rabiňák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vnuk Josef - DOHNAL Lukáš, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Dušan Künstner
Tip experta: výhra domácích

Lom v zimě posilnil a určitě bude i dále patřit mezi hlavní adepty na postup do ČFL. V generálce se dobře naladili, když doma remizovali s Domažlicemi 1:1. Tipuju výsledek 4:0 pro domácí.

Tip: výhra domácích