0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny body putovali do města hermelínů


Branky


12

V minulém vzájemném stretnutí se radovali jihočeši ze Soběslavy. Vyhráli 2:1, rozdílovou branku vstřelil Filip Vaněk. Sedlčany na venkovních hřištích sebrali za celý podzim pouze dva body. Z plzeňského Petřína a z lázeňského města si přivezli vždy po bodu. Jak se jim vedlo v tomto utkání si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protiútoky byly platnějšími

Celý poločas se Soběslav prezentovala s míčem u nohou. Hosté drželi blok a nenechali Soběslav proniknout do vápna. Sedlčany tedy hrozily především z protiútoků. Někteří fanoušci už odcházeli pro klobásu. Na časomíře totiž svítila už 41. minuta. V téže minutě byl souboj o míč po autovém vhazování z rukou hostujících hráčů. Už to vypadalo že domácí v klidu seberou míč a budou zahajovat postupný útok. Po chybné přihrávce se k míči dostal hráč Sedlčan, který poslal do sprintu svého spoluhráče. Ten míč na pravé straně stihl, vyhnul se i následnému skluzu od domácího obránce. Poté zahlédl na druhé straně vápna svého spoluhráče Marka Hanuše, který poslal míč k zadní tyči - 0:1. Do konce poločasu se už nic zvláštního nestalo. Domácí šli do šaten o něco smutnější než jejich soupeř.

Jihočechům se povedlo navýšit skóre

Do druhého poločasu šli domácí odhodláni s tím, že skóre minimálně srovnají. I přesto do druhého poločasu lépe vstoupili lépe hosté. V 51. minutě zahrávali rohový kop a skvěle kopnutý míč si naskočil Ondřej Novotný, který udeřil do míče hlavou - 0:2. Následně se domácí pokusili zlepšit hru dopředu a zvýšili počet ofenzivních hráčů v poli. Za 10 minut od branky na 0:2 přišla další. Jihočeši zahrávali přímý kop kousek od rohového praporku. Míč letěl na přední tyč, kde byl nejdůraznější Matěj Sochůrek - 0:3. Hosté poté vystužili defenzivu a vycházeli ze zajištěné obrany. Do konce zápasu se už nic nestalo. Jen v 80. minutě padla žlutá pro hostujícího hráče za taháni za dres. Na druhé straně o minutu později za agresivní odkopnutí míče. V dalším kole přijede do města hermelínů Jindřichův Hradec. Soběslav cestuje do středočeských Hořovic. 



Sestavy


FK Spartak Soběslav
J. Dudák [-] - D. Maršík [-] , J. Pavlík [-] , O. Boucník [-] , V. Zeman [-] - M. Mazouch [-] (78. M. Markes [-] ) , V. Hoffmann [-] (60. A. Kutner [-] ) , T. Mazouch [-] , P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] - T. Hájek [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - O. Novotný [-] (78. J. Špaček [-] ) , M. Sirotek [-] (67. P. Krotil [-] ) , M. Sochůrek [-] (67. V. Lípa [-] ) , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , M. Dvořák [-] , M. Hanuš [-] , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , F. Hofman [-]

ŽK: 59. M. Mazouch , 82. A. Kutner - 44. M. Hanuš , 49. F. Hofman , 81. V. Lípa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIČAN Jan - NOVOTNÝ Miroslav, KUBEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Dušan Künstner
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že i v tomhle případě bude hrát roli domácí prostředí a domácí vyhrají ve výsledku 3:1.

Tip: výhra domácích