3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice po dobrém výkonu přehrály Napajedla


Branky


0

Poprvé v nové sezóně se Vigantice představily na domácím hřišti a byla to vítězná premiéra. Svého soupeře z Napajedel dokázaly přehrát a po brankách Kučery, Palečka a Musiola zvítězit 3:1. Jedinou branku Napajedel vstřelil Filip Ouroda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Viganticím se minulé kolo nepovedlo, když prohrály na hřišti Boršic. To Napajedla po sestupu z divize zvládla svoje první utkání v krajském přeboru proti Chropyni lépe a zvítězila. Dnes je však čekal úplně jiný zápas. Vigantice zlepšily svou defenzívu a směrem dopředu byly velmi nebezpečné. V prvním poločase padly dvě branky a obě se vměstnaly do dvou minut. Nejdříve měli ve 34. minutě výhodu přímého volného kopu za hranicí vápna domácí, ale z této situace ještě branka nepadla, neboť hostující brankář Vitásek dokázal střelu vytáhnout na břevno. Následně si míč k rohovému praporku postavil Jaroslav Paprskář, přesným míčem našel hlavu Radima Kučery, který otevřel skóre – 1:0. Hosté se snažili o rychlou odpověď, což se jim také povedlo. Hostující Filip Ouroda zatáhl míč z pravé strany do středu hřiště a levačkou vyslal tvrdou střelu na bránu. Brankář Slovák si na míč sáhl, ale zastavit jej nedokázal – 1:1. Domácí si mohli ještě do konce poločasu vzít vedení zpátky, ale jejich dvě brejkové situace zůstaly nevyužity. Hlavně ta Palečkova volala po gólu, ale jeho střele stála v cestě tyč.

 

 

Druhý poločas se většinou odehrál v prudkém dešti a byli to domácí, kterým pršelo štěstí. Vigantice se znovu ujaly vedení v 54. minutě. Po rychlé akci se míč dostal na kopačku Zbyňka Palečka, který zatáhl míč do vápna a levačkou křížnou střelou uklidil míč přesně k tyči – 2:1. Domácí druhá branka nakopla a netrvalo dlouho a přišla třetí trefa. Tentokrát se po rohovém kopu prosadil hlavičkující David Musiol – 3:1. Třetí branka přivedla klid na kopačky domácích. Ti poté mohli přidat ještě další branky, neboť Napajedla ve snaze vyrovnat otevřela svou obranu, ale další gól už Vigantice nepřidaly. Hlavně sóla Palečka volala po gólu, ale domácímu útočníkovi nebyla další branka souzena. To však domácí tým mrzet nemusí, neboť si za výhru připsal důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Vigantice
Radomír Dian (Vigantice, trenér): Myslím si, že to byl kvalitní zápas i za toho prudkého deště. Od začátku se nám dařilo držet defenzivní úkoly a v ofenzívě držet balón na kopačkách. Soupeř nám dal branku krásnou střelou, ale jinak jsme jej do žádné větší šance nepustili. Oba týmy předvedly dobrý výkon a ten kdo na zápas přišel, určitě nelitoval.




Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - R. Kučera [-] , D. Musiol [-] , V. Kožušník [-] - D. Mydlo [-] , J. Paprskář [-] , J. Štreit [-] , D. Bolcek [-] , E. Lemchi [-] - Z. Paleček [-] , J. Uribe [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - J. Roubal [-] (69. P. Koutník [-] ) , O. Žáček [-] , P. Ratiborský [-] (75. O. Haša [-] ) , A. Kaštánek [-] , T. Hejda [-] - M. Škrabal [-] (75. M. Dlabaja [-] ) , T. Plachý [-] (64. P. Žůrek [-] ) , F. Ouroda [-] , K. Havránek [-] - D. Mráz [-]

ŽK: 61. J. Štreit , 86. D. Musiol - 5. O. Žáček , 22. F. Ouroda , 67. A. Kaštánek .
Hráči zápasu: R. Kučera , Z. Paleček .
Místo: Vigantice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.