Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták zlomil utkání v samém závěru


Branky


0

Fryšták přivítal na svém hřišti tým Štítné. Ten doposud čeká na první body v krajské soutěži a nedočkal se jich ani v tomto zápase, i když k nim byl velmi blízko. Ještě pět minut před koncem zápasu byl stav vyrovnaný 1:1, ale pak se přesně trefil domácí Jiří Kovář, který utkání rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Nutno říci, že rovněž Fryšták na začátku sezóny nijak nezáří. Po dvou kolech získal jeden bod za remízu s Luhačovicemi. Proti Štítné však domácí šli od začátku aktivně a vytvořili si dvě velké šance. Nejdříve hlavičkoval domácí útočník Křenek, ale jeho střele chyběly milimetry a míč lízl pouze břevno. O chvíli později další šanci spálil Valášek. Po půlhodině hry se domácí přece jen dočkali a z tlaku vytěžili díky Křenkovi branku na 1:0.

 

 

Po přestávce se Štítná zlepšila, začala více útočit a zatápět obraně Fryštáku. Domácí však mohli navýšit své vedení, ale Hrnčiřík svůj samostatný únik nevyužil. Platilo klasické nedáš dostaneš. Obrana domácích v 60. minutě zazmatkovala a hasila souboj ve vápně faulem. Nařízenou penaltu proměnil Michal Hnaníček – 1:1. Domácí se nemohli dostat z útlumu a v této části měl soupeř několik slibných brejků, ale žádný nedokázal zúročit. Zlom přišel v 85. minutě.  Sám ve středu hřiště se s míčem na kopačce ocitl Kovář, který z 20 metrů volil nečekanou střelu. Míč k překvapení všech skončil po odrazu od trávníku těsně před brankářem v síti – 2:1.Tento šťastný moment domácí nakopl a znovu Kovář v 89. minutě z dálky vypálil, míč se od břevna odrazil do pole, kde jej pohotově uklidil do sítě Troják – 3:1. Fryšták si tak připsal první tří bodové vítězství v soutěži.



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - H. Dvořák [-] (75. J. Hřebačka [-] ) , P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] - M. Gřešák [-] , J. Hrnčiřík [-] , J. Valášek [-] (90. R. Smékal [-] ) , J. Krhůtek [-] , J. Kovář [-] - T. Křenek [-] (82. M. Troják [-] ) , M. Doležel [-] (65. P. Petráš [-] )

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - M. Hnaníček [-] , P. Sloboda [-] , P. Machuča [-] , T. Chovančík [-] - T. Pinďák [-] , J. Liška [-] (88. J. Hrnčiřík [-] ) , P. Šuráň [-] , V. Chovančík [-] - A. Fojtík [-] (76. P. Štěpančík [-] ) , T. Vaculík [-]

Hráči zápasu: J. Kovář .
Místo: Fryšták.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.