3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice si připisují další vítězství


Branky


0

Tým Vigantic přivítal na svém hřišti celek Baťova. Ten zatím na začátku sezóny nepředvádí špatné výsledky a hlavně na domácí půdě dokáže střílet branky jako na běžícím páse. Tentokrát však byly doma Vigantice a ty utkání zvládly na jedničku. V prvním poločase otevřel skóre Paleček a ještě do poločasu přidal druhou branku Mydlo. Hned na začátku druhé půle přidal opět Paleček třetí gól a o vítězi tak bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Utkání bylo od začátku vyrovnané. Hostující tým měl ve středu hřiště mírnou převahu, ze které však nedokázal vymyslet žádnou větší akci.  Ve 22. minutě šli domácí do vedení. Po dlouhém autovém vhazování se domácí tým dostal k centru z levé strany, na malém vápně byl jeden z hostujících obránců při odkopu nedůrazný, míč si na hranici šestnáctky zpracoval Zbyněk Paleček, který jej pohotově levačkou uklidil do sítě – 1:0. Do konce poločasu stihli domácí přidat ještě jednu branku. Po faulu zahrávali standardní situaci od rohového praporku. Přizvednutý míč se dostal na zadní tyč, kde se po skrumáži ocitl na kopačce Davida Mydla, který neměl problém z bezprostřední blízkosti skórovat. Domácí tak vedli 2:0 a do šaten mohli odejít i s lepším výsledkem, ale dvě další střely pochytal brankář Jakub Marák.

 

 

Hned na začátku druhého poločasu domácí Vigantice rázně snížily šance Baťova na bodový zisk v tomto zápase. Ve 47. minutě dostal pas za obranu Zbyněk Paleček, i přes špatný první dotek se dokázal uvolnit, míč zasekl a z pravé strany vypálil levačkou křížnou střelu, která se s tečí hostujícího obránce odrazila od tyče do brány – 3:0. Od této chvíle se hra opět vyrovnala. Hosté měli optickou převahu, protože se co nejvíce tlačili do útoku, ale jejich akce končily před šestnáctkou Vigantic. Obrana domácích byla ale soustředěná a nepouštěla hosty do žádné větší šance. Vigantice si své vedení až do konce zápasu pohlídaly a dokráčely tak k zisku dalších tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Vigantice
Radomír Dian (Vigantice, trenér): Jsem spokojen, že jsme zápas uhráli s nulou vzadu. Naše obrana byla po celý zápas konsolidovaná a soupeře nepustila do žádné gólové šance. Soupeř možná měl ve středu hřiště mírnou převahu, ta však byla po celý zápas planá.




Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - R. Kučera [-] , D. Musiol [-] , V. Kožušník [-] - D. Bolcek [-] (77. M. Vičan [-] ) , J. Paprskář [-] (81. O. Kulišťák [-] ) , D. Mydlo [-] , E. Lemchi [-] (89. P. Baron [-] ) , J. Štreit [-] - Z. Paleček [-] (88. F. Pikal [-] ) , J. Uribe [-] (82. A. Křiva [-] )

SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] , J. Linek [-] , J. Novák [-] , M. Spurný [-] - M. Vitásek [-] , A. Skyba [-] , Z. Ondráš [-] , D. Spurný [-] (84. J. Vrána [-] ) - P. Krajča [-] , D. Malát [-] (76. D. Ančinec [-] )

ŽK: 66. E. Lemchi , 79. Z. Paleček - 35. D. Spurný , 55. M. Spurný .
Hráči zápasu: Z. Paleček .
Místo: Vigantice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.