Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov doma ztratil vyhraný zápas


Branky


0

Vedoucí celek tabulky Holešov přivítal na svém hřišti tým Provodova. Domácí zaznamenali perfektní vstup do zápasu a po deseti minutách vedli po brankách Křenka a Zahnaše – 2:0. Po přestávce snížil Hellebrand, ale dvoubrankový náskok vrátil domácím Chudárek. Hned vzápětí se prosadil Ulman a pět minut před koncem vyrovnal Matěj Velec. Bod navíc v penaltách získali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný start Holešova

Utkání ani pořádně nezačalo a domácí už vedli 2:0. Nejdříve po rohovém kopu a opakovaném centru do vápna prosadil nikým nehlídaný Josef Křenek a o pár minut později rozehráli domácí další roh nakrátko a na penaltě stojící Jakub Zahnaš přesnou střelou skóroval. Domácí brzké vedení uspokojilo a tak aktivitu převzal Provodov, ale další branka už do konce poločasu nepadla.

 

Remízu trefil Velev

Hosté snížili hned v úvodu druhého poločasu a opět to byla branka z rohového kopu. Prosadil se na přední tyči přesně hlavičkující Hellebrand – 2:1. Utkání tak dostalo úplně jiný spád. Provodov se tlačil za vyrovnáním, ale domácí hrozili z nebezpečných brejkových situací. Po jedné z nich postupovali dva domácí hráči na osamoceného brankáře Sedláka a Jakub Chudárek měl před prázdnou bránou snadnou práci – 3:1. Provodov však vzápětí snížil. Z přímého volného kopu se prosadil Tomáš Ulman – 3:2. Dramatické utkání gradovalo v posledních minutách. Pět minut před naplnění řádné hrací doby pronikl za obranu Holešova Matěj Velev, který vyrovnal na 3:3. Utkání dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější domácí a získávají tak bod navíc.

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Domácí: Už v 8 min. byl stav utkání 2:0 pro domácí, když se ve 4 minutě po pěkné kombinační akci trefil Křenek a v 8. minutě střelu Zahnaše tečoval obránce do protipohybu gólmana Sedláka. Poté ještě domácí povzbuzení rychlým vedením se tlačili do útoku, ale postupem času přenechali iniciativu hostům. To se Holešovu nevyplatilo na začátku druhého poločasu, kdy po rohovém kopu po hlavičce Hellebranda snižovali na 2:1. Domácí spoléhali na brejky a po jednom z nich po úniku Křenka měnil skóre do prázdné brány Chudárek. Za stavu 3:1 domácí mohli zvyšovat a v podstatě rozhodnout zápas, ale nevyužili několik šancí, tak dle pravidla nedáš-dostaneš Provodov vyrovnal. Pokutové kopy lépe zvládli holešovští a vybojovali tak bod navíc.




Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Palík [-] , M. Roubalík [-] , J. Kadlčík [-] (79. J. Barták [-] ) , M. Charuza [-] - R. Očadlík [-] , M. Olša [-] , A. Lomaka [-] (46. J. Chudárek [-] ) , J. Zahnaš [-] (68. F. Kotas [-] ) - L. Marek [-] , J. Křenek [-]

FC RAK Provodov
L. Sedlák [-] - A. Hellebrand [-] , M. Laciga [-] , S. Beňo [-] (78. T. Hnilo [-] ) - M. Velev [-] , V. Chalupa [-] , P. Novák [-] , J. Gargulák [-] (80. P. Slončík [-] ) , M. Huťka [-] , M. Hlavňovský [-] - T. Ulman [-]

ŽK: 69. R. Janalík - 74. P. Novák .
Hráči zápasu: M. Velev .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mejzlík Tomáš  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.