D. Mráz 88.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná veze tři body z Napajedel


Branky


0

Záchranářský souboj se odehrál v Napajedlech, kam zavítal tým Štítné nad Vláří. Ani jeden z týmů nemá příliš oslnivou formu. Hlavně Napajedla už dlouho nedokázala využít domácího prostředí a naplno bodovat. Hosté rozhodli v prvním poločase, který vyhráli 0:2. Nejdříve se z penalty prosadil Michal Hnaníček a gól do šatny vsítil Tomáš Vaculík. Domácí ve druhém poločase dostali hosty pod tlak, ale snižující branka z kopačky Mráze přišla pozdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hnaníček a Vaculík posílají Štítnou do vedení

Domácí tým prolomil v minulém kole na půdě Holešova špatnou sérii výsledků, když si odvezl dva body. I toto vítězství nad vedoucím celkem soutěže mohlo domácí tým povzbudit k lepším výkonům na domácím hřišti, kde se jim v posledních zápasech vůbec nedaří. V prvním poločase měli domácí o něco více míč na svých kopačkách, ale z územní převahy si nedokázali vypracovat žádnou větší šanci. Obrana Štítné byla důrazná a pozorná. Hostům se ve 25. minutě povedla ofenzivní akce, při které zatáhl Rostislav Holba míč do vápna, kde byl faulován Škrabalem. Nařízenou penaltu suverénně proměnil Michal Hnaníček – 0:1. Vedoucí branka Štítnou nakopla, a aby toho nebylo pro domácí ještě málo, přidali hosté do konce poločasu druhou branku. V posledních vteřinách vstřelil po rohovém kopu ukázkovou branku do šatny Tomáš Vaculík – 0:2.

 

 

Snížení přišlo pozdě

Ve druhém poločase domácí hru více otevřeli, začali hrát na tři obránce a dostali hosty pod tlak. Štítná se sice dostávala do brejků, ty ale byly bez zakončení. Domácí tlak stupňovali, ale náznaky šancí řešili zbrkle. A když už se dostali k nějakému zakončení, tak stříleli mimo branku. Snížit se nakonec domácím podařilo, leč bylo už pozdě. V 88. minutě se na malém vápně prosadil Daniel Mráz – 1:2. I když hosté už byli s fyzickými silami na dně, důležité tři body uhájili.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Domácí: Z klubovýcch stránek: Domácí ani v posledním domácím zápase nedokázali bodovat. Hosté je v prvním poločase zaskočili důrazem. I když domácí sice možná měli opticky více míč na kopačkách, tak se do žádné šance nedostali. Ve druhém poločase se domácím nakonec se podařilo tři minuty před koncem snížit, ale i když hosté fyzicky odpadli, tak cenné vítězství uhájili.




Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - M. Bejtkovský [-] , T. Hejda [-] , O. Žáček [-] - M. Škrabal [-] (65. J. Leitner [-] ) , P. Koutník [-] (81. P. Vavruša [-] ) , T. Plachý [-] , K. Havránek [-] (70. M. Dlabaja [-] ) , P. Žůrek [-] (46. D. Mráz [-] ) - D. Mikšaník [-] , A. Kaštánek [-]

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , P. Machuča [-] , M. Hnaníček [-] , P. Sloboda [-] - R. Holba [-] (87. L. Zvonek [-] ) , T. Pinďák [-] (40. T. Vaculík [-] ) , R. Krůžela [-] , P. Štěpančík [-] (81. J. Fagulec [-] ) - J. Liška [-]

Hráči zápasu: T. Vaculík .
Místo: Napajedla. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.