4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov přehrál Napajedla


Branky


30. L. Maléř (p.) , 31. M. Maléř , 47. M. Bolcek , 48. M. Rezdar
0

V rámci 13. kola zavítal do Rožnova pod Radhoštěm tým Napajedel. Jednalo se o souboj dvou týmů z opačných konců tabulky. Favoritem tedy byl Rožnov, což se v zápase také potvrdilo. Domácí v prvním poločase rychle po sobě vstřelili dvě branky a hned po příchodu ze šatny padly do sítě Napajedel další dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě slepené branky Rožnova

Kvůli červené kartě v minulém kole nemohl v bráně domácích nastoupit Barabáš, a proto navlékl rukavice veterán Zdeněk Jantač.  Rovněž se do sestavy Rožnova vrátil zkušený zadák René Bolf. První šanci zápasu si vypracovali hosté. V 5. minutě přesprintoval Jakub Leitner jednoho z domácích obránců a sám před gólmanem nastřelil tyč. Ve 21. postupoval na gólmana Vitáska Zetocha, ale svůj nájezd neproměnil. Ve 30. minutě byla proti hostům nařízena penalta, kterou proměnil Lukáš Maléř – 1:0. O minutu později našel centr Bolcka Michala Maléře, který si v nelehké situaci zpracoval míč a přesnou střelou jej poslal do sítě – 2:0.  

 

Další dvě branky přidal Rožnov hned po příchodu ze šatny

Rovněž ve druhém poločase vstřelil Rožnov dvě branky rychle po sobě. Nákop Lukáše Maléře dostal na kopačku Bolcek a střelou zvýšil na 3:0. O minutu později poslal René Bolf dlouhou přihrávku na Rezdara, který se trochu se štěstím dostal do zakončení a prudkou střelou mezi nohy gólmana uzavřel účet zápasu na 4:0. I když zbýval ještě téměř celý druhý poločas, další branka už v zápase nepadla. Jediná šance, která stojí za zmínku, je střela Jakuba Maléře, která však šla nad bránu. Rožnov si po sérii několika porážek konečně připisuje tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstěk (trenér): Jsem moc rád za vítězství. Nevyšel nám moc vstup do zápasu, ale první branka nás uklidnila a pak už jsme dominovali. Jsem také rád, že se do sestavy po delší pauze vrátil René Bolf.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
Z. Jantač [-] - D. Talpa [-] , L. Maléř [-] , R. Bolf [-] , J. Šimek [-] - F. Zetocha [-] (78. R. Malina [-] ) , L. Fuksa [-] , J. Maléř [-] , M. Bolcek [-] - M. Rezdar [-] (83. M. Náměstek [-] ) , M. Maléř [-] (68. M. Seidl [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] (73. O. Střítecký [-] ) - O. Žáček [-] (89. O. Haša [-] ) , T. Hejda [-] , M. Bejtkovský [-] - P. Koutník [-] (26. D. Mráz [-] ) , T. Plachý [-] , K. Havránek [-] (62. P. Vavruša [-] ) , M. Škrabal [-] (60. M. Dlabaja [-] ) - J. Leitner [-] , D. Mikšaník [-] , A. Kaštánek [-]

ŽK: 30. T. Hejda , 80. T. Plachý .
Hráči zápasu: M. Bolcek , M. Maléř .
Místo: UT Rožnov pR. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.