1:2p.
(1:1)
20. T. Ulman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice doma nenavázaly na dobré výkony


Branky


28. A. Křiva - 20. T. Ulman
0

Na půdu Vigantic zavítal tým Provodova. Domácí tým nedokázal potvrdit formu z minulých zápasů a po nevýrazném výkonu prohrál s Provodovem na penalty 1:2. Obě branky padly v prvním poločase. Nejdříve poslal hosty do vedení Tomáš Ulman, ale brzy vyrovnal Aleš Křiva. Další branka už v zápase nepadla a o vítězi musely rozhodnout penalty. Ty lépe vyšly hostujícímu celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Ulmana rychle odpověděl Křiva

Vigantice mají v posledních kolech skvělou formu. Po sérii vítězství se dokonce vyšvihly do nejvyšších pater tabulky. Ani Provodov na tom není s končící se podzimní částí nějak špatně a proto se dal očekávat vyrovnaný zápas. Na začátku zápasu měli mírně navrch hosté, kteří dokázali svého soupeře přehrávat. První branka padla ve 20. minutě a byl to Provodov, který se z ní radoval. Hosté dostali možnost kopat přímý volný z 25 metrů. Tomáš Ulman poslal přízemní střelu kolem zdi, brankář Slovák si na míč sáhl, ale vyrazit jej nedokázal a bylo to 0:1. Vigantice zvládly odpovědět rychle. Po špatném odkopu brankáře Sedláka domácí rychle zakombinovali, od pravé lajny přišel centr do vápna, kde stál na malém vápně nikým nehlídaný Aleš Křiva, který hlavou vyrovnal – 1:1. První poločas dospěl ke konci za vyrovnaného stavu.

 

Další gól nepadl

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém se obě mužstva snažila hlavně neudělat chybu. Jak domácí tak hosté si vypracovali ještě po jedné šanci, ale další branka už v zápase nepadla. Utkání proto musely rozhodnout penalty. Ty lépe zvládli zkušenější hosté a berou tak jeden bod navíc. Vigantice se i přes tuto ztrátu nachází na skvělém třetím místě, ale vzhledem k vyrovnanosti tabulky to může být po příštím kole úplně jinak.



Ohlasy k zápasu


FK Vigantice
Radomír Dian (trenér): Dnes k nám přijel tým plný hráčů s ligovými zkušenostmi, ale to jsme věděli a snažili se tomu i přizpůsobit naši taktiku. Jenže na hřišti se to neprojevilo. Do obdržené branky jsme působili velmi malátně a ustrašeně, pak jsme ale vyrovnali z naší nejhezčí akce v zápase a hra se trošku vyrovnala. Nejsem zklamaný ani tak z výsledku, ale spíše z našeho výkonu. Myslím si, že když máme 23 bodů a jsme na třetím místě tabulky, tak bychom si měli dát mnohem více záležet a nehrát tak ustrašeně. Zřejmě jména v sestavě soupeře udělaly své. Určitě jsme zápas mohli zvládnout lépe.




Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - D. Řepka [-] , O. Kulišťák [-] (80. J. Paprskář [-] ) , V. Kožušník [-] , D. Musiol [-] - R. Kučera [-] (85. M. Vičan [-] ) , D. Bolcek [-] , E. Lemchi [-] - J. Uribe [-] , Z. Paleček [-] , A. Křiva [-]

FC RAK Provodov
L. Sedlák [-] - A. Hellebrand [-] , M. Hlavňovský [-] , M. Laciga [-] (78. S. Beňo [-] ) , D. Urbánek [-] - J. Gargulák [-] , V. Chalupa [-] , M. Velev [-] (89. T. Hnilo [-] ) , M. Huťka [-] , P. Novák [-] - T. Ulman [-]

ŽK: 42. V. Kožušník , 48. D. Řepka - 46. M. Laciga , 83. A. Hellebrand .
Hráči zápasu: A. Křiva - T. Ulman .
Místo: Vigantice. Počet diváků: 136.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.