Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou aspirantů na postup skončil smírně


0

Utkání mezi Céčkem Velmezu a Tasovem skončilo dělbou bodů. Tasov tak zůstává jediným neporaženým týmem v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky padly v prvním poločase

V souboji dvou týmů, které pomýšlejí na postup do vyšší soutěže, se představilo vedoucí Velké Meziříčí C a čtvrtý tým tabulky Tasov. Do zápasu lépe vstoupili hosté. Již ve 3. minutě se dostali do vedení. Po nákopu z vlastní poloviny hřiště Ondřeje Pospíšila se k míči dostal Matěj Pospíšil a pěknou střelou překonal brankáře domácích Davida Sysla. Tato branka přišla docela brzy a domácí se z ní nemohli dlouho oklepat. V zápětí však přišla pro domácí další rána a druhý gól v jejich síti. Ondřej Pospíšil převzal přihrávku, která na něj přiletěla od obránce, zatáhl míč do velkého vápna, udělal kličku brankáři Syslovi a pohodlně zasunul míč do prázdné branky. Po této brance se dostali domácí pod tlak, z kterého ho vysvobodila 18. minuta utkání. Po faulu a rychlém rozehrání domácího obránce z vlastní poloviny hřiště se míč dostal až na velké vápno soupeře, tam se k míči dostal Zdeněk Smejkal a nechytatelnou střelou ke vzdálenější tyči nedal hostujícímu brankáři Martinu Páralovi žádnou šanci.Tato branka nakopla celý tým domácích a ten dokázal ještě před odchodem do šaten vyrovnat. Dobře vhozený aut se dostal na roh velkého vápna, kde si ho zpracoval Dušan Smejkal a ranou mezi nohy Párala vyrovnal na 2:2. Za hostující Tasov ještě nastřelil aktivní Vojtěch Pavlíček tyč, stejně tak jako zmiňovaný střelec druhé branky Pospíšil.  S tímto výsledkem také oba celky odešly do druhé půlky zápasu.

Diváci se branky nedočkali

Ve druhé půli pokračoval výborný fotbal hraný nahoru, dolů. Vyložené šance si ale oba soupeři nevytvářeli. Až v 80. minutě se dostali domácí pod mírný tlak a z přečíslení se dostal Tasov do šance, ale domácí zachránilo nastřelené břevno třetím Pospíšilem Janem. Domácí bojovali o vítězství až do poslední minuty, což jim mohlo přinést tři body. To se míč dostal na malé vápno k osamocenému Dušanu Smejkalovi, ale ten bohužel nedokázal střelou po zemi trefit odkrytou bránu. Jeho střela skončila jen těsně vedle pravé tyče. Oba týmy si proto mohly po závěrečném hvizdu rozhodčího Miloše Čecha rozdělit po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, vedoucí V. Meziříčí C: Myslím si, že dělba bodů je spravedlivá pro oba týmy. Nám skončila podzimní sezóna a několik celků se na jaře bude pokoušet o jediné postupové místo, což slibuje zajímavou podívanou.

TJ Tasov
Matěj Pospíšil, hráč Tasova: Pan Smejkal z velkého Meziříčí znovu nezklamal, když i v dalším kole IV. třídy snad aby si trošku nahonil ego postavil několik fotbalistů nastupující za "B" tým v krajském přeboru a dokonce i nejlepšího střelce Velkého Meziříčí ve třetí lize Eduarda Smejkala, který nastoupil na posledních 20 minut. Přesto naši borci statečně bojovali a nebýt třikrát nastřelené brankové konstrukce, mohli slavit i výhru.Těšit nás může fakt, že díky prohře Olší jsme jediným stále neporaženým týmem a věříme, že to tak zůstane!



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - L. Smejkal [-] , L. Liška [-] , T. Šlitr [-] , D. Smejkal [-] , L. Smejkal [-] , Z. Smejkal [-] (73. T. Malec [-] ) , L. Machát [-] (71. P. Wasserbauer [-] ) , D. Šlapal [-] , V. Chalupa [-] , A. Pospíšil [-]

TJ Tasov
M. Páral [-] - R. Švec [-] , M. Sláma [-] , T. Svoboda [-] , Z. Krejčí [-] - M. Vala [-] (23. R. Adam [-] ) , V. Pavlíček [-] , T. Kudrna [-] , J. Pospíšil [-] - M. Pospíšil [-] , O. Pospíšil [-] -

ŽK: 19. J. Pospíšil , 27. T. Kudrna , 82. T. Svoboda .
Místo: Jabloňov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ČECH Miloš - KUŘÁTKO Tomáš (N), ŠTOURAČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.