1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olší přezimuje po výhře v D. Heřmanicích na třetím místě


Branky


0

Velmi dramatické jaro slibuje IV. třída skupina B. Olší se po výhře v Dolních Heřmanicích dotáhlo na rozdíl jednoho bodu na vedoucí Březí a přezimuje na třetím místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olší se dostalo do vedení

Domácí si po vysoké výhře nad rezervou Křoví věřili na favorizované Olší a chtěli zakončit podzim před domácím publikem důstojným výkonem.
To se nakonec povedlo i přes to, že si všechny tři body nakonec odvezli hosté ke břehu mostišťské přehrady. Již před zápasem musel lodivod Prokeš improvizovat, když dva nejlepší hráči minulého zápasu (Ambrož a Pelánek) omluvili svou účast společenskými aktivitami. Do útoku se postavilo duo Žitnik - Havelka s cílem, provětrat zkušenou obranu protivníka důrazem a hlavně ohrozit vytáhlého gólmana Jašu nějakou tou povedenou střelou. Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně a záložníci zásobovali své útočníky nezvykle kvalitními kolmicemi za obranu. Skóre se měnilo hned v 16. minutě, když do středu otevřené obrany domácích vlétnul aktivně hrající Jiří Jelínek a povedenou střelou překonal Pártla - 0:1. Dolní Heřmanice se brzy otřepaly, snažily se kombinačně přehrát soupeře a dostat balón na své forwardy. Ti se však do šancí dostávali sporadicky. Hezký moment předvedl kapitán Prokeš, když zakroutil přímý kop na přední tyč. Pozorný Jaša byl na místě. Na několik minut se dostal celek Heřmanic do tlaku, když si více než hry všímal nejistého rozhodčího Hořínka. První půle končila jednobrankovým vedením hostí, ale obě mužstva předvedla aktivní hru směrem dopředu a bylo na domácích, s čím přjdou do druhého dějství.

Dolní Heřmanice zakončily podzim se ctí, prohře ale nezabránily

Tým Heřmanic o poločase vystřídal Bílka velezkušeným Zdeňkem Smejkalem a přeskupil řady s myšlenkou, být nebezpečnější a dostat se do šancí.
Studená sprcha přišla hned ve 47. minutě, když Jirka Jelínek navýšil na - 0:2. Heřmanice bránily vzadu již jen Smejkalem a Krištofem, Olší nakopávalo balóny na zkušeně hrajícího Romana Chalupu, kterému se dařilo hru zpomalit a přerušovat narůstající tlak domácích. Agilní Prokeš ve středu pole procházel tak dlouho, dokud mu Kolouch nezasadil v dráze strom a zaslouženě odkráčel předčasně do sprch. Heřmanice soupeře druhý poločas přehrávaly, ale Jašu nemohly překonat. Postupně zahodili svoje šance Havelka i Nováček. Deset minut před koncem se aktivní domácí přece jen dočkali, když Petr Dočkal svou stoprocentní šanci umě přeměnil v asistenci střídajícímu Lukáši Láňkovi, který v den svého svátku rozsvítíl jedničku na tabuli s výsledkem zápasu - 1:2. Závěrečný tlak hosté přečkali vynikajícím výkonem gólmana Jaši a body v Dolních Heřmanicích nenechali žádné.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jan Bílek, hráč: Kdy víc by si Heřmanice zasloužily vítězství než dnes. Uzavřeli jsme Olší do vápna, kde bohužel všechno končilo na gólmanovi Jašovi. Celý tým je ale rád za to, že se v závěrečných kolech výrazně zvedla herní kvalita a stali jsme se více konkurenceschopní v soutěži. Věříme, že jsme poslední dva domácí zápasy potěšili diváky, kteří nás přijdou opět podpořit o nedělích na jaře. Těm bychom chtěli veřejně poděkovat za přízeň a často i trpělivost.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička, trenér: Dnešní vítězství bylo těžce vybojované, proto všem hráčům děkuji, že v závěru udrželi těsné vedení! Opory(Nedoma,Chalupa) hrály se zraněním, kapitán Dvořák ani nedorazil k zápasu(od pátku viróza), už v 15. minutě se nám zranil levý obránce Baloun a posledních 35. minut jsme hráli ještě bez vyloučeného Koloucha! Díkyopět skvělému brankáři Jašovi a celému zdravému zbytku týmu za dnešní tři body!!! Třetí místo po podzimu je super výsledek!



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - S. Barták [-] , J. Prokeš [-] , M. Krištof [-] , L. Prudík [-] - J. Bílek [-] (46. Z. Šlapal [-] ) , J. Dočkal [-] (73. M. Špaček [-] ) , P. Dočkal [-] , Z. Nováček [-] - J. Žitnik [-] (65. L. Láněk [-] ) - J. Havelka [-]

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - M. Baloun [-] (15. P. Kudláček [-] ) , F. Nedoma [-] , D. Horký [-] , J. Kolouch [-] - F. Kaminaras [-] , P. Dvořák [-] , T. Bíbr [-] , R. Chalupa [-] - J. Jelínek [-] , J. Seknička [-] (55. R. Holoubek [-] )

ŽK: 61. J. Prokeš , 76. P. Dočkal , 86. L. Láněk - 43. P. Dvořák , 46. F. Kaminaras , 49. J. Kolouch , 62. R. Chalupa , 74. T. Bíbr . ČK: 58. J. Kolouch .
Hráči zápasu: M. Jaša , P. Dvořák , J. Jelínek .
Místo: Dolní Heřmanice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - ROHOVSKÝ Milan (N), ROHOVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.