Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olší se prosadilo čtyřikrát a porazilo Bory B


Branky


0

Olší nad Oslavou nastřílelo i ve druhém soutěžním zápase čtyři branky. Tentokrát již to stačilo na první vítězství v tomto ročníku IV. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olší vstřelilo branku do šatny

Ve velmi horkém počasí nastoupila obě mužstva s cílem bodovat a připsat si první výhru v sezóně. V té minulé, si obě mužstva ze vzájemných zápasů přivezla vždy shodné vítězství z venku 2:3. V dnešním zápase mnoho nechybělo a stejný výsledek se urodil potřetí za sebou. Do zápasu vstoupila obě mužstva bojovně a zápas se odehrával převážně ve středu hřiště. Mnoho šancí diváci neviděli. V samém závěru poločasu se ve 41. minutě prosadil Tomáš Dvořák, ke kterému se míč odrazil od břevna a ten si s ním dovedl poradit 0:1. Diváci tak odcházeli na poločasové občerstvení s vidinou zlepšené hry obou týmů ve druhém poločase.

Bory B dotahovaly náskok marně

Druhý poločas začal pro Olší na jedničku. Domácí byli ještě duchem v kabině, když je po pěkné akci ve 49. minutě podruhé v zápase potrestal Tomáš Dvořák 0:2. Hosté byli na koni a v 60. minutě se napřáhl z dálky Petr Dvořák a střelou do šibenice poslal hosty do třígolového vedení. Olší možná podlehlo sebeuspokojení a Bory je zato potrestaly. Nejprve v 70. minutě si střílený centr Petra Viliše našel cestu do brány a v 80. minutě to bylo již jen o branku. Petr Viliš našel na vápně Vítězslava Gregara a ten střelou z první trefil přesně pod víko. Domácí byli v euforii a hnali se za vyrovnáním, bohužel, nechali otevřené zadní vrátka a hosté z brejku v 81. minutě vstřelili Filipposem Kaminarasem rozhodující branku zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér Borů B: Hosté byli lepší, více si nahrávali, byli techničtější. My jsme spíš míče nakopávali. Olší navíc dalo dvě dost šťastné branky, které nás položily.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička, trenér Olší: Dneska jsme hráli dobrý fotbal, byli jsme lepší a po zásluze vezeme domů tři body! Jen vlastními chybami jsme vrátili domácí do zápasu, ale na štěstí jen na chvíli!



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - Š. Křehlík [-] , A. Krčál [-] , L. Kaštan [-] , J. Kujal [-] (46. L. Hladík [-] ) , M. Líbal [-] , P. Viliš [-] , Z. Hlaváč [-] , J. Milota [-] , V. Gregar [-] , P. Beneš [-]

FC Olší nad Oslavou
L. Štěpánek [-] - D. Horký [-] , M. Baloun [-] , F. Nedoma [-] , J. Kolouch [-] - R. Chalupa [-] , P. Dvořák [-] , F. Kaminaras [-] , T. Bíbr [-] - J. Jelínek [-] , T. Dvořák [-] -

ŽK: 68. L. Kaštan .
Hráči zápasu: L. Hladík - F. Kaminaras .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ZIKMUND Ondřej (N), BURIAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.