Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní zápas skončil šestibrankovou remízou


Branky


0

Březí vybojovalo v Tasově bod. Domácí ještě v soutěži neprohráli a stále myslí na horní příčky tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Matěj Pospíšil byl vyloučen

Ve třetím hraném kole Březí na hřišti Tasova chtělo přerušit sérii dvou proher. Tasov, který měl v prvním kole volno, dokázal v minulém kole zvítězit na hřišti Měřína C. Jak už to bývá na hřišti Tasova, tak opět Březí nevyšel začátek zápasu. Po chybách a nedorozuměních v obraně, po půl hodině hry Březí prohrávalo 2:0. Brankově se prosadili v 17. minutě Ondřej Pospíšil a v 27. minutě nositel slavného hokejového jména Patrik Eliáš. I přes to celou první půlku hledalo Březí recept na tasovskou obranu, ale hosté bránu ohrozili pouze střelami z větších vzdáleností. Tasov útočil z rychlých brejků za pomocí dlouhých odkopů a následném prodloužení hlavou díky výškové převaze zálohy. Na druhou stranu na postu předstopera březovský Jiří Gruber hodně hlaviček vyhrál a pomáhal tak své záloze. Po vyloučení tasovského Matěje Pospíšila Březí vycítilo šanci a před odchodem do šaten byl ve vápně faulován Jan Jakeš a následně pokutový kop proměnil Michal Sysel. 

Michal Sysel zachránil Březí bod

Druhý poločas chtěli domácí co nejdéle přečkat bez inkasovaného gólu. Vyrovnání přišlo v 66. minutě. Březovský Stanislav Tvarůžek dobře pustil nahrávku ve vápně Tasova až na Martina Hřebíčka, který překvapivou a lehkou střelou k tyči do horní poloviny branky překvapil gólmana a skóroval. V 70. minutě na polovině Březí, tasovský hráč hodil dlouhý auta za obranu a Pospíšil Ondřej přehodil gólmana a skóroval. Tasov chtěl výsledek již ubránit, naštěstí pro Březí v 86. minutě Michal Sysel vystřelil z vápna a vybojoval pro Březí bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Vojta Pavlíček, hráč Tasova: Utkání jsme měli dobře rozehrané, když jsme vedli o dvě branky. Konec zápasu jsme nezvládli a zbytečně jsme si nechali vyrovnat.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha, hráč Březí: S bodem vybojovaným na konci zápasu musíme být nakonec spokojeni.



Sestavy


TJ Tasov
M. Páral [-] - R. Švec [-] , M. Sláma [-] , Z. Krejčí [-] , T. Kudrna [-] , T. Svoboda [-] - V. Pavlíček [-] , P. Eliáš [-] (62. M. Vala [-] ) , J. Pospíšil [-] - O. Pospíšil [-] (78. J. Pavlíček [-] ) , M. Pospíšil [-]

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - M. Běloch [-] , P. Šimek [-] , J. Jobánek [-] - S. Tvarůžek [-] (83. M. Vokřál [-] ) , M. Sysel [-] , A. Crha [-] , M. Hřebíček [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-] - J. Gruber [-]

Místo: Tasov. Počet diváků: 49. Rozhodčí: MYŠKA Roman - CHLUBNA Pavel (N), BEDŘICH Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.