Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalovské Béčko potvrdilo roli favorita


Branky


0

V souboji dvou týmů z opačných pólů tabulky byli úspěšnější domácí hráči Bohdalova B a porazili Bobrovou B 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov měl raketový vstup do zápasu

V posledním podzimním kole čtvrté třídy skupiny A se střetl domácí druhý celek tabulky Bohdalov B a poslední tým tabulky Bobrová B. Domácí, kteří za celý podzim ztratili jediné dva body za remízu s o skóre vedoucím Bohdalcem, věděli, že musejí svému dnešnímu soupeři nastřílet co nejvíce branek. To by mohlo být v konečném účtování na konci soutěže možná rozhodující v boji o postup do III. třídy. Bohdalov vstoupil do utkání suverénně, už v první minutě se ujal vedení hlavičkou Křesťana po rohovém kopu. Poté se domácí uspokojili a v 8. minutě inkasovali. Po kolmé přihrávce se uvolnil přes dva obránce Svoboda a překonal Velína. Domácí se opět v 11. minutě po rohovém kopu a dorážce Pavla Neumana ujali vedení. V 17. minutě přidali další gól, když Pokorný po přihrávce Wasserbauera překonal hostujícího brankaře Petra Hamříka. Domácí měli do konce poločasu ještě několik šancí, které trestuhodně zahodili. Do kabin šli proto o dva góly spokojenější domácí.

Domácí třikrát nastřelili konstrukci branky

 Do druhého poločasu vstoupili domácí se změnou útočníka. Wasserbauera vystřídal Henzl, který bobrovské obraně připravoval horké chvilky. V 52. minutě jeho zásluhou po rychlém protiútoku a přihrávce Vytlačila domácí zvýšili na 4:1. V 54. minutě přidal pátou branku Vytlačil po přihrávce Pokorného. Hosté zkorigovali výsledek v 80. minutě z  pokutového kopu Svobodou, za faul Pejchala právě na  hostujícího útočníka Svobodu. Domácí ve druhém poločase měli další tutové akce, které zahodili. Dvakrát nastřelili tyč, jednou břevno a další střely šly těsně vedle brány. Zápas tak mohl skončit dvouciferným výsledkem a to může domácí v konečném účtování mrzet.      



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman, trenér Bohdalova B: Do zápasu jsme vstupovali s jasným cílem a to byl zisk tří bodů a vyhrát pokud možno s co největším počtem vstřelených gólů. Musím pochválit kluky z Bobrové, že i když se nacházejí na konci tabulky, tak u nás předváděli velmi pěkný kombinační fotbal. Pro nás to byl zápas s řadou neproměněných šanci, protože kdybychom proměnili aspoň půlku šancí, mohli jsme vyhrát minimálně o deset branek. Naši útočníci si budou muset odpustit zimní přestávku a chodit pilovat na hřiště koncovku. My si přes zimu od fotbalu odpočineme a na jaře si to rozdáme třeba i v posledním kole doma s Bohdalcem o postup.

TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský, trenér Bobrové B: Zasloužená výhra domácích. Hra byla celkem vyrovnaná, ale domácí si vytvářeli šance. Oproti nám některé z části dokázali využít.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Wasserbauer [-] (46. R. Henzl [-] ) , P. Neuman [-] , J. Vytlačil [-] , V. Pokorný [-] (73. O. Prokeš [-] ) , J. Promberger [-] (84. J. Šustr [-] ) , L. Hanych [-] (70. L. Dědič [-] ) , R. Pejchal [-] , B. Křesťan [-] (64. L. Zmeškal [-] ) , J. Neuman [-] , V. Novák [-]

TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - J. Koutecký [-] , J. Svoboda [-] , J. Trnka [-] (56. V. Smažil [-] ) , I. Hřebíček [-] (69. I. Roháček [-] ) , D. Havelka [-] , P. Dočekal [-] , K. Flídr [-] , I. Melichar [-] , M. Srnský [-] , P. Mikíšek [-]

ŽK: 14. B. Křesťan , 72. J. Neuman - 28. J. Svoboda , 32. J. Trnka .
Hráči zápasu: J. Vytlačil , R. Henzl - J. Svoboda .
Místo: Bohdalov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - NOVOTNÝ Zdeněk (N), KŘESŤAN David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.