1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velké Losenici se body dělily


Branky


0

V souboji o třetí místo v tabulce se rozešly týmy Velké Losenice a Rozsoch B smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce padly dvě branky

V utkání druhého kola čtvrté třídy skupiny A se střetli domácí hráči Velké Losenice, kteří byli v tabulce na třetím místě a hostující rezerva Rozsoch. V minulém ročníku čtvrté třídy vyhrála Velká Losenice v domácím prostředí nad hosty z Rozsoch vysoko 3:1. Vítěz tohoto zajímavého duelu se proto mohl vyhoupnout na bronzovou příčku v tabulce. Utkání o třetí místo v tabulce začali domácí vlažně a v 11. minutě prohrávali po brance Borise Pazdery 1:0. Ten zužitkoval přízemní centr z pravé strany od Jana Holého. Potom se hra vyrovnala a útoky se střídaly na obou stranách. Domácí byli ale úspěšnější, když  po rozehrání volného přímého kopu z přihrávky na krátko a krásné, táhlé střely do horního růžku branky soupeře, vyrovnali brankou  kapitána Martina Mokrého. Poločas tedy skončil nerozhodně 1:1. 

Druhá půle změnu skóre nepřinesla

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná. Většina šancí hostujícího mužstva končila v ofsajdové pozici. Akce se střídaly na obou stranách, ale vítězné branky se nedočkalo ani jedno mužstvo. Výsledek utkání se do konce nezměnil, a tak remíza byla pro oba týmy zasloužená. V tabulce po podzimní části soutěže se Velká Losenice propadla na čtvrté místo. Před zahájením soutěže byli plány losenických hráčů poněkud jiné. Nahlas se mluvilo o vytouženém postupu do III. třídy. Na vedoucí a postupové místo ztrácí domácí družina vedená trenérem Miroslavem Hromádkou propastných devět bodů. Béčko Rozsoch zůstalo v tabulce na pátém místě a na jaře může svými výsledky jen překvapit.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér V.Losenice: Po předvedené hře obou mužstev je pro oba týmy remíza zasloužená.

TJ Rozsochy B
Antonín Bureš, trenér Rozsoch B: Remíza je zasloužená, chybělo nám kousek toho fotbalového štěstí.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Baránek [-] (46. J. Molík [-] ) , M. Mokrý [-] , M. Fišar [-] , J. Augustin [-] - M. Kubát [-] , T. Neubauer [-] (60. J. Králíček [-] ) , J. Grodl [-] (69. P. Bureš [-] ) , J. Marek [-] , R. Kasal [-] - P. Kamarád [-]

TJ Rozsochy B
M. Střešnák [-] - M. Šafránek [-] , B. Pazdera [-] , J. Kalvoda [-] , J. Holý [-] , T. Prosecký [-] , J. Smolka [-] (58. M. Bureš [-] ) , L. Zavadil [-] (69. M. Jelen [-] ) , J. Benedikt [-] , R. Vařejka [-] (46. J. Štěpánek [-] ) , J. Nebola [-]

ŽK: 8. P. Kamarád , 28. M. Fišar , 66. J. Marek , 75. J. Králíček , 79. J. Kasal - 60. J. Kalvoda , 63. J. Střešnák , 79. M. Bureš , 79. M. Jelen .
Hráči zápasu: M. Mokrý - J. Nebola , B. Pazdera .
Místo: Velká Losenice. Počet diváků: 47. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PÁTEK Josef (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.