3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Sklenář rozhodl hattrickem


Branky


0

Favorit IV. třídy Bohdalec vstoupil do soutěže jasnou výhrou proti rezervě Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po půlhodině hry o dvě branky

Už od začátku zápasu to vypadalo, že domácí budou chtít zápas rozhodnout.  Ve druhé minutě se dostal domácí Jan Sklenář do brankové situace, ale hostující gólman skvělým zákrokem vyrazil jasný gól. Po velikém tlaku dokázali domácí po první půli vést o dvě branky. Obě branky zaznamenal nejlepší hráč zápasu Jan Sklenář. První branku zaznamenal v deváté minutě, druhou branku přidal o dvacet minut později.

Jan Sklenář završil hattrick

V druhé půli opět začal lépe Bohdalec, a když v 52. minutě po penaltě zkompletoval domácí Jan Sklenář hattrick, tak bylo po zápase. Zbytek zápasu se již odehrál v poklidném duchu, bez významnějších šancí. Favorit na postup do III. třídy tak odstartoval do soutěže na jedničku.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář, trenér Bohdalce: Domácí tým v silně obměněné sestavě potvrdil roli favorita a svůj první domácí zápas s přehledem dovedl do vítězného konce. Již v první půli jsme si dokázali zajistit dvou brankový rozdíl a tak ovládnout utkání. Hostům jsme v zápase nic nedovolili a v prvním utkání si připsali tři body.

FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný, trenér Jívoví B: Do prvního zápasu v nové sezóně jsme nevstoupili zrovna dobře. Po našich hrubých chybách jsme dovolili soupeři přejít do vedení a proti dobře hrající obraně domácích jsme nenašli recept. Během zápasu jsme měli pár pěkných šancí a věřím, že se v dalších utkáních zvedneme.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - K. Skoupý [-] (57. J. Dostál [-] ) , P. Poul [-] , P. Jaša [-] (75. R. Kamarád [-] ) , V. Petříček [-] , L. Jaša [-] , J. Sklenář [-] , R. Morkus [-] (80. D. Skryja [-] ) , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] (63. L. Skryja [-] ) , J. Ambrož [-]

FC Santus Jívoví B
J. Pohanka [-] - Z. Šoukal [-] (80. L. Dřímal [-] ) , M. Žejšek [-] (72. V. Šibor [-] ) , D. Mrázek [-] , M. Šoukal [-] (78. D. Procházka [-] ) - J. Nedoma [-] , M. Horňák [-] , M. Dřímal [-] - M. Tvrdý [-] (70. J. Hošek [-] ) , J. Hejtmánek [-] (46. L. Dřímal [-] ) - J. Zachara [-]

ŽK: 69. D. Mrázek , 87. J. Zachara .
Hráči zápasu: J. Sklenář , V. Petříček - J. Pohanka .
Místo: Bohdalec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - NEDOMA Petr (N), SKRYJA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.