J. Marek 12.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec vyhrál duel dvou aspirantů na postup do III. třídy


Branky


12. J. Marek - 5. L. Jaša , 15. J. Dostál , 78. R. Morkus
0

Velká Losenice nepotvrdila parádní vstup do soutěže, kdy minulý týden vyhrála v Polničce. Naopak Bohdalec ani na podruhé nezaváhal a po výhře nad rezervou Jívoví 3:0 si v tomto zápase s Velkou Losenicí připsal další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec udeřil z dvou brejků

Do velmi důležitého utkání dvou aspirantů na postup do III. třídy nevstoupili příliš dobře hráči Velké Losenice a hned na začátku utkání inkasovali první gól. V páté minutě utekl obraně domácích Luboš Jaša a poslal hosty do vedení. To poznamenalo celý pozdější průběh utkání. Velká Losenice znervózněla, nedařily se jí přihrávky ani na krátkou vzdálenost, chybovala v obranné fázi, ani směrem dopředu  se domácí hráči neprosazovali. Přesto se domácím podařilo vyrovnat, kdy po krásném centru z pravé strany skóroval hlavou Jan Marek, který přeskočil vysoké obránce hostujícího týmu. V 15. minutě inkasovali domácí ještě jednou, když znovu utekl tentokrát Jiří Dostál 1:2. Po zbytek první půle držel hosty ve vedení skvěle chytající Vladimír Jaša, a tak se šlo do šaten za nepříznivého stavu 1:2 pro domácí Losenici. 

Domácí se snažili vyrovnat, ale marně

V kabině domácích bylo o poločase docela rušno. Losenice proto nastoupila do druhého poločasu s odhodláním, výsledek utkání otočit. Ve druhém poločasu se hra Velké Losenice na chvíli zlepšila, ale poté znovu upadla do nepřesnosti a chyb. Domácí měli také smůlu, když nedokázali proměnit jasné brankové situace. Když se zdálo, že se ke konci zápasu loseničtí nadechují k závěrečnému tlaku, dostali domácí třetí gól z kopačky Morkuse a bylo po zápase. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér V. Losenice: Propadli jsme po všech stránkách a utkání se nám vůbec nepovedlo. Pokud ještě vůbec chceme postoupit, musíme hru výrazně zlepšit a to platí i o přístupu některých hráčů k utkání.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář, trenér Bohdalce: Do zápasu jsme vstupovali s cílem uhrát bod. Musím vytknout výkon Víta Petříčka, který měl v nohách dvoudenní florbalový turnaj a držel náš střed hřiště. Utkání bylo velice vyrovnané, ale naše bojovnost a obětavost nám přinesla 3 body ve velice těžkém utkání.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , M. Fišar [-] (27. P. Langpaul [-] ) , M. Mokrý [-] , T. Baránek [-] (78. J. Molík [-] ) - R. Kasal [-] (44. M. Kubát [-] ) , D. Králíček [-] , J. Grodl [-] , Z. Pospíchal [-] - P. Kamarád [-] (50. P. Bureš [-] ) , J. Marek [-] -

TJ Jiskra Bohdalec
V. Jaša [-] - J. Dostál [-] (26. T. Maděra [-] ) , R. Kamarád [-] (71. J. Dostál [-] ) , P. Jaša [-] , L. Jaša [-] , V. Petříček [-] , J. Sklenář [-] , R. Morkus [-] , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

Hráči zápasu: V. Petříček , L. Jaša .
Místo: Velká Losenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - PÁTEK Josef (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.